Yamaha banshee 600e prodato :)

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Martin Mcfly
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Super moto 200cc

Re: ATV yamaha banshee 350 HITNO!!!

Post by Martin Mcfly »

Ja sam se mislio da uzmen neki ATV ali mi se ne svidja sto mu je klip izvadjen pa radi samo na 175ccm. Inace za ova vozila izgled i nije toliko bitan. Jeli registrovan?
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

pa moes da mu ubacis klip i klipnjacu, ali cuo sam da je tad ovaj motor vrag za voznju, mnogo jak, cak sam gledao klipove gdje se utrkuje sa z750 i isto im je ubrzanje do nekih 100kmh. Registrovan nije, a i ne registruje se jer je full cross tj bez zmigavaca...predvidjen samo za offroad tj hard offroad skakanja itd...Papire jos dobio nisam i ne znam da li cu, a sve se to da zavrsiti, nista nije nemoguce ;)
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Evo jos neka slika, dako se ko zaljubi :drool:
Image
Image
Image
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Martin Mcfly wrote:Ja sam se mislio da uzmen neki ATV ali mi se ne svidja sto mu je klip izvadjen pa radi samo na 175ccm. Inace za ova vozila izgled i nije toliko bitan. Jeli registrovan?
Upravo danas sam se cuo za covekom iz Backe Palanke i rekao mi je da ce mi staviti novi klip, reparirari klipnjacu i hilznovati cilindar, znaci sve srediti za 200e. Mislim da nema dje jeftinije od toga???Ko ga kupi dat cu mu br da se cuje sa covjekom i sredi atv ako mu je 175cc malo...
Ichko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha aerox :)

Post by Ichko »

Evo da te castim jedan refresh, i da pitam ima li ikakve sanse da se to registruje, posto vidim kazes nista nije nemoguce, imas li mozda neku vezu u Kolasin ili tako nesto, jer mi se bas ,bas svidja , ali sve je to dzaba ako se nemoze registrovat .... Jesi li sredio to za drugi klip sto si napisao u proslom postu ....
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Ichko wrote:Evo da te castim jedan refresh, i da pitam ima li ikakve sanse da se to registruje, posto vidim kazes nista nije nemoguce, imas li mozda neku vezu u Kolasin ili tako nesto, jer mi se bas ,bas svidja , ali sve je to dzaba ako se nemoze registrovat .... Jesi li sredio to za drugi klip sto si napisao u proslom postu ....
Bas juce me zvao lik iz srbije da me pita hocu li da mi sredi taj drugi klip. Sve da sredi i sve da bude ok sa masinom mi trazi 200e za hilznu, klip, klipnjacu i karike. Sto se registracije tice opet isticem da motor nije namijenjen ni pravljen za javni saobracaj i bas na njemu ima istaknuto gdje sve pise. Moze da se vidi nesto za papire, moje misljenje i nekih ljudi koji su me savjetovali da vjerovatno papiri mogu da se nadju kod nekog od majstora po cg. Ja cu opet sad zvat ovog momka gdje sam kupio atv da vidim oce li ovaj dolazit vise sa strane da mi donese org.papire pa javljam sta sam zavrsio ;)
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Re: ATV yamaha 600e HITNO!!!

Post by Hellboy »

Poslednja i fiksna cijena spala na 600e. Ispao mi jedan lijep motor koji sam dugo trazio, a ne bih da ga ispustim sad kad sam ga nasao.. HITNOOO!!!!
kauboj24
Stoper
Stoper

Post by kauboj24 »

300 evrica
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »