NAS PRVI MOTOR
-
LION
- Test vozač kaskader

NAS PRVI MOTOR
evo jedna ineresantna tema.znaci ne skuteri,tomosi i sl.-vec nas prvi motor-veci motor.moj prvi veci motor je honda vf750f.ekstra stanje,kupio sam je u kotor od jednog pomorca koji je dobio kao pocasni gradjanin baltimora/usa/.kupio sam je 1991 sa 17.5 godina.ekstra motor i mnogo fin za voznju.do prije 2 godine se vozio u herceg novi,mislim da je sad u danilovgrad.koliko znam ni dan danas niko nije pao sa njega/bogu fala/.evo i slike.ako ih uspijem stavit. HONDA VF750F MODEL 1984 GODINE
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: NAS PRVI MOTOR
Ako pod prvim motorom podrazumijevaš motor sa mjenjačem i kvačilom a ne automatike onda je moj prvi motor ujedno i moja velika današnja "ljubav" VESPA!! Da,još uvijek posjedujem tu istu Vespu PX 200 E koju sam dobio od ćaleta prije nekih 11 godina... E kako mi je tad srce zaigralo,sjeo sam na nju nabrijan kao i svaki klinac u tim godinama i odmah po gasu! Te iste godine je uslijedila kompletna restauracija,do zadnjeg šarafa. Nadam se da ću ove zime imati dovoljno vremena(čitaj para) da ju ponovo kompletno sredim. To je najbolji motor za grad i malo više od toga,ima dovoljno snage,dovoljno mjesta za stvari,ma idealno prevozno sredstvo na dva točka! Da,sad će mnogi reći kako ima male točkove,nestabilna je itd,itd-PA ŠTA?! Ne govorim o motoru za postizanje brzinskih rekorda već o rešenju za gradske gužve. Mehanika jeste stara-ali provjerena,malo ju paziš i služi te milion godina. Nisam nikad ni pomišljao da ju prodam,ona je kao član porodice...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Honda VTR 250 4 takta iz 1992 cini mi se, zaboravih vise. V2, 30-tak konja, taman bi reko. Odlican motor za naucit vozit, mogo je namazat svaku serijsku 125-icu! 
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
dobri stari strom 650 , usao sam u salon obucen sav kao darth vader pod opremom izvadio kesh i rekao ocu ovo, izveo ga napolje upalio sjeo i pitao sve okolo dje su brzine ;p
risk,is what makes life worth living.