Sutomore 4. 5. 6. septembar

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Locked
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Sutomore 4. 5. 6. septembar

Post by LION »

...kosulje...carape...donje gace....po koji zlatni zub....
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

:roll: :? :roll:
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Naj pametnije bi mi bilo da cutim i ne komentarisem ali kako covjek da ne prokomentarise ovo sto sam do sada procitao.
Ja sam dosao na skup niko me nije tjerao da idem, a mislim isto da tamo niko nije isao na silu, nista mi se lose nije desilo niti sam cuo za neki incident.
Bio sam tamo 2-3h popio pice sreo neke drugare i poslije posao kuci...

Liku koji je organizovao ovaj skup ove i svake godine odajem priznanje, neznam koja mu je korist to da radi kad ga svi blate i njega i skup, licno ga ne poznajem ali mu hvala za moto skup jer meni je uvjek lijepo poc u Sutomore na kraju sezone radi druzenja sa lokalnim motoristima, zasto svima vama to smeta nije mi jasno ali bi bilo u najmanju ruku fer da ne ''podmecete nogu'' .

Ne vidim nista lose u okupljanju motorista u Sutomoru.
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

Ja sam bio na skupu u petak i u subotu i bukvalno nikog nije bilo u kampu osim petrovcana svi su ga bojkotovali zbog prosle godine,ne moze dobar skup napraviti neko ko ne vozi motor a pritom gleda samo da uzme sto vise para,treba da se ugleda na skup koji su napravili pirati u ulcinju.
ali organizator skupa je bio pametan i znao je da ove godine nece doci puno motora (prosle godine je bilo 500 a ove oko 150-200 ali je samo oko 30 uslo u kamp)
tako da je sve moguce izdao i prodaju pica i hrane i ulaz.tako da je on uzeo pare iako nikog nije bilo.
na kraju smo se i mi petrovcani nas oko 20 (bili smo najbrojniji na skupu) posvadjali sa organizatorom i svi posli prije 9 sati u subotu uvece,tako da neznam sta se dalje desavalo.
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

OBIS wrote:Naj pametnije bi mi bilo da cutim i ne komentarisem ali kako covjek da ne prokomentarise ovo sto sam do sada procitao.
Ja sam dosao na skup niko me nije tjerao da idem, a mislim isto da tamo niko nije isao na silu, nista mi se lose nije desilo niti sam cuo za neki incident.
Bio sam tamo 2-3h popio pice sreo neke drugare i poslije posao kuci...

Liku koji je organizovao ovaj skup ove i svake godine odajem priznanje, neznam koja mu je korist to da radi kad ga svi blate i njega i skup, licno ga ne poznajem ali mu hvala za moto skup jer meni je uvjek lijepo poc u Sutomore na kraju sezone radi druzenja sa lokalnim motoristima, zasto svima vama to smeta nije mi jasno ali bi bilo u najmanju ruku fer da ne ''podmecete nogu'' .

Ne vidim nista lose u okupljanju motorista u Sutomoru.

Daleko od toga da nekome podmecem nogu. Objasnio sam svoj nedolazak, jer je tema takva. Jednostavno, imam neke principe i pokusavam ih se drzati, kad god mogu...
90% ljudi kao i ti ne zna ovu predistoriju svega,koja je ovdje navedena, i gledajuci iz tvog ugla i ugla ljudi koji dolaze sa strane, skup je idealan. Spustiti se na more po lijepom vremenu, i jos bez velike guzve, je idealan provod na dva tocka. Jos kada je i more toplo, a vrijeme suncano, kud ces ljepse...
Ali, vecina Barana ne dolazi tamo, jer covjek koji organizuje sve to je daleko od bikera, a samim svojim ponasanjem na skupovima je pokazao da ne haje mnogo ni za ostale bikere. U Statutu kluba koji je osnovao, da bi mogao da organizuje skupove, stoji da clanovi kluba mogu biti samo hriscani...

A tebi niko ne brani da ides kad god to zelis. Ja zbog gore navedenih stvari necu, jer mislim da se ne mogu osjecati dobro sa takvim domacinom...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

ja na taj skup nikad nisam bio,ali sam cuo kakvi su utisci i ,,provodi,, ljudi koji su bili.prije svega mislim na iskreno pisanje clanova sa ovog foruma.da sam i ja bio isto bi iskreno napisao svoje utiske,ma kakvi oni bili.najljepse je da covjek ide tamo dje mu je lijepo i gdje se lijepo i lagodno osjeca,uz pice,muziku itd.okupljanje u sutomore je jedino mjesto za koje sam cuo i citao da nije bas tako opustajuce....stoga me i ne cude komentari i pomalo zajebancije od vecine nas...dako se nesto promjeni pa sledece godine svi pohrlimo na skup u sutomore,sto bi iskreno i volio.pozdrav svima.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

LION wrote:ja na taj skup nikad nisam bio,ali sam cuo kakvi su utisci i ,,provodi,, ljudi koji su bili.prije svega mislim na iskreno pisanje clanova sa ovog foruma.da sam i ja bio isto bi iskreno napisao svoje utiske,ma kakvi oni bili.najljepse je da covjek ide tamo dje mu je lijepo i gdje se lijepo i lagodno osjeca,uz pice,muziku itd.okupljanje u sutomore je jedino mjesto za koje sam cuo i citao da nije bas tako opustajuce....stoga me i ne cude komentari i pomalo zajebancije od vecine nas...dako se nesto promjeni pa sledece godine svi pohrlimo na skup u sutomore,sto bi iskreno i volio.pozdrav svima.
Apsolutno dalje od ovoga ne idem i drzim se toga koliko god mogu!
I kad stojim tesko me pratiti...
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Tattoo wrote:
P.S. ovo pisem jer mi je lik iz Sutomora dao 100 eura :mrgreen:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ako ćemo navoditi razloge,moj razlog za neodlazak je sledeći:
Kad sam bio 2007.godine,em što organizator nije promjenio u zvaničnom kalendaru datum,pa su velika većina bajkera među kojima brat&ja došli 7 dana ranije,em je organizator,sa kojim smo tad pričali,rekao kako On neće Crnogorske bajkere na skupu! Ovako nam rekao:"Kad se smjeste svi moji prijatelji iz Hrvatske,Srbije,Makedonije,Bosne i stranci onda ću možda puštiti Crnogorske Bajkere mada mi oni ne trebaju jer će biti preko hiljadu motora mojih prijatelja"!
Verovatno ovo znaju i ostali koji ga bojkotuju,ako On neće CG bajkere na skupu,ja se neću utrpavati! Barem je kalendar moto susreta dobro popunjen,nekome drugome će biti drago što sam došao da kod njega ostavim svoje novce!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »