Jste da je ovo forum o motorima, ali ovo na cetri tocka stvarno vredi pogledati http://www.youtube.com/watch?v=02ggj-F-0x8" onclick="window.open(this.href);return false;
dje nadje ovaj video,majko sveta....sto je ovo,ko ovo vozi.....ja bolju i ludju voznju u zivotu nisam vidio.strava...koji je ovo adrenalin.volio bi sjes sa ovim u auto i upalit kameru...ali bi se dobro ricao
Sve do momenta dok nije izvadjen paintball levor bio sam odusevljen, kad je izvadio levor, bio sam malo manje odusevljen.......... kakve ima veze paintball levir sa icim ovdje i jos kakve ima pucanjem istim u vazduh...... da se nije pobro za volanom zenio....... mozda je trgova onoga dizelasa na dva tocka pa da proslave...... inace voznja je fenomenalna. Ne znam jeste li primijetili tragove od guma u onoj luci...... koliko ih je samo sprzeno dok se ovjekovjecila ona voznja
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?