Kupujem ceradu!

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Kupujem ceradu!

Post by LION »

TE CERADE U CUNGU SU DOBRE,ALI DO PRVOG VJETRA. ;) VJETAR IH TOTALNO IZBUCA I ISTEGNE....IMAO JE MOJ DRUG.JA SAM UZEO CERADU KAD SAM VOZIO GILERU NEXUS.SAD MI NA FAZERA TOTALNO ODGOVARA,CAK JOS IMA I DA SE OTVORI JOS JEDAN PROSTOR NA CERADU,AKO IMATE KUFER NA MOTOR.KOSTALA JE 50E,I SVAKU PARU VALJA.EVO NAPUNILA JE DVIJE IPO GODINE....EKSTRA JE I JOS JE SVAKO MALO PEREM U MASINU.
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

A za 50e cu da mu sklepam garazu,a ne ceradu da kupim,kao da je zlatom okicena :). Treba mi samo od prasine da mi zastiti motor. Ma okov je zakon 10e i svi srecni i svi zadovoljni, pa bar eto do prvog vjetra :D.
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Hellboy wrote:A za 50e cu da mu sklepam garazu,a ne ceradu da kupim,kao da je zlatom okicena :). Treba mi samo od prasine da mi zastiti motor. Ma okov je zakon 10e i svi srecni i svi zadovoljni, pa bar eto do prvog vjetra :D.
ja je kupih danas , i mogu ti reci da vrijedi svih 9.46 e.... ;) :lol: :lol: :lol:
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Post by Jocko Africa »

Ciao Bobane.Ja sam imao sivu postavljenu ceradu iz Cungu a , koja je postavljena iznutra.Ja sam pokrivao Beverlia sa njom a kasnije sam je poklonio drugu koji pokriva svoj beverli u dvoristu kuce i vec 4 godina je cerada zdrava...Odlicno se pokazala na primorske uslove i klimu a za gore neznam...Pozdrav :arrow:
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

E moj Vickovicu ti si mi vec zaboravio klimu ovamo gore, a ako nisi ono pomnozi sa x10 :). Stize sjutra cerada iz Djenka i javljam utiske,mada sam vec ubijedjen da je ehtra jer je heldova org. ;)
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Kolegeeee stigla cerada jutros i jedino sto vam mogu reci jeste da je savrsena pa cak je i postavljena, gledao sam razno razne juce po podgorici al iskreno ni jedna slicna ovoj,a tamo su jos i duplo skuplje. Moja preporuka!
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Hellboy wrote:Kolegeeee stigla cerada jutros i jedino sto vam mogu reci jeste da je savrsena pa cak je i postavljena, gledao sam razno razne juce po podgorici al iskreno ni jedna slicna ovoj,a tamo su jos i duplo skuplje. Moja preporuka!
Pošto je koštala ?
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Dobio je kao poklon, a sada i ovaj oglas ode u otpad.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Locked