Kupujem ceradu!
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: Kupujem ceradu!
TE CERADE U CUNGU SU DOBRE,ALI DO PRVOG VJETRA.
VJETAR IH TOTALNO IZBUCA I ISTEGNE....IMAO JE MOJ DRUG.JA SAM UZEO CERADU KAD SAM VOZIO GILERU NEXUS.SAD MI NA FAZERA TOTALNO ODGOVARA,CAK JOS IMA I DA SE OTVORI JOS JEDAN PROSTOR NA CERADU,AKO IMATE KUFER NA MOTOR.KOSTALA JE 50E,I SVAKU PARU VALJA.EVO NAPUNILA JE DVIJE IPO GODINE....EKSTRA JE I JOS JE SVAKO MALO PEREM U MASINU.
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
A za 50e cu da mu sklepam garazu,a ne ceradu da kupim,kao da je zlatom okicena
. Treba mi samo od prasine da mi zastiti motor. Ma okov je zakon 10e i svi srecni i svi zadovoljni, pa bar eto do prvog vjetra
.
- Gugi
- Silovatelj krivina

ja je kupih danas , i mogu ti reci da vrijedi svih 9.46 e....Hellboy wrote:A za 50e cu da mu sklepam garazu,a ne ceradu da kupim,kao da je zlatom okicena. Treba mi samo od prasine da mi zastiti motor. Ma okov je zakon 10e i svi srecni i svi zadovoljni, pa bar eto do prvog vjetra
.
- Jocko Africa
- Grijač guma

- Vozim: Twin Africa XRV 750
Ciao Bobane.Ja sam imao sivu postavljenu ceradu iz Cungu a , koja je postavljena iznutra.Ja sam pokrivao Beverlia sa njom a kasnije sam je poklonio drugu koji pokriva svoj beverli u dvoristu kuce i vec 4 godina je cerada zdrava...Odlicno se pokazala na primorske uslove i klimu a za gore neznam...Pozdrav
- Hellboy
- Grijač guma

E moj Vickovicu ti si mi vec zaboravio klimu ovamo gore, a ako nisi ono pomnozi sa x10
. Stize sjutra cerada iz Djenka i javljam utiske,mada sam vec ubijedjen da je ehtra jer je heldova org. 
- Hellboy
- Grijač guma

Kolegeeee stigla cerada jutros i jedino sto vam mogu reci jeste da je savrsena pa cak je i postavljena, gledao sam razno razne juce po podgorici al iskreno ni jedna slicna ovoj,a tamo su jos i duplo skuplje. Moja preporuka!
- Gugi
- Silovatelj krivina

Pošto je koštala ?Hellboy wrote:Kolegeeee stigla cerada jutros i jedino sto vam mogu reci jeste da je savrsena pa cak je i postavljena, gledao sam razno razne juce po podgorici al iskreno ni jedna slicna ovoj,a tamo su jos i duplo skuplje. Moja preporuka!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Dobio je kao poklon, a sada i ovaj oglas ode u otpad.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva