Okupljanje u Kolasinu 28.08 u 10h

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Locked
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Okupljanje u Kolasinu 28.08 u 10h

Post by Hellboy »

Radi se o tome da se okupimo u Kolasin I lagano krenemo u obilazak planine Bjelasice mozda i Komova. Moj predlog je da to bude ljeto ljeto jer sve do kraja proljeca,pa I jedan dio ljeta ima snijega po bjelasici al na rijetka mjesta,sto se mene tice iskreno to mi ne predstavlja problem,a sigurno ni vecini sa foruma . Planina Bjelasica kao sto mnogi znaju je planina jako bogta pasnjacima,sumama,izvorima, jezerima a od skora i ribom :)...Sto se ove ekskurzije tice na turu idu ljudi koji posjeduju atv, enduro I cross motore, mada sto se mene tice ko moze neka nas prati i sa nekim off scooterom ili cak pistasem ;). Ja vise ne znam sta bih dodao. Ljudi koji bi dosli da odemo na ovu jako lijepu I skromnu turu neka daju svoje predloge,sta,kako,gdje,koliko...moze I neki rostilj da se organizuje,neko kampovanje I tako to,imamo I kolibu na katunu Vranjak, a nedaleko odatle postoji eko katun i planinarski dom u kome ce smjestaj ljetos biti oko 15e pa I tu mozemo da se ususkamo, a ako ste spremni za avanturu onda ponesite satore pa da se kampuje negdje uz varticu, rostilj, pivce :)...
Ajde ljudi dajte predloge ;)
Last edited by Hellboy on 21 Aug 2009 23:37, edited 3 times in total.
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Re: Okupljanje u Kolasin

Post by blazo.milic »

Ja sam uvijek za. I bio sam gore prosle godine. Mnogo je lijepo. Na naslovnoj imate i slike i pricu.
Evo i linka
http://www.nolimitbikers.com/index.php? ... Itemid=124
Tako da sam uvijek za tu varijantu. Ove godine sam i planirao sa prijateljem (Tonkom) da obidjem sve te predjele.
A za sator, uvijek. Mnogo mi je i miliji od ususkavanja u krevete :)
A za pivo ..... mislim ne znam sta reci na sve ovo, jos ako ima slanine sa zara, pa mozda i malo luka,....
Ja vec krenuh :auto-dirtbike:
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ovu priču smo započeli na bjb forumu hellboy , gasho , neki likovi sa bjb i ja . Ideja je više nego super još hellboj kao domorodac da isplanira rutu i bože zdravlja daa pasemo po Bjelasici ovog ljeta kad bela rada procvjeta . :roll:
+1389+
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ja ću vrlo rado čitati s foruma kako vam je bilo jer moja maina može samo do Kolašina doć, ostali dio puta vas pratim preko satelita :D
Artemis
Stoper
Stoper
Vozim: ...se sa onima koji znaju da voze...:D

Post by Artemis »

Ovo je zaista sjajan predlog za sve koji voze odgovarajuci motor za takvu turu...;) Planine su divne...S obzirom da ja njih posjecujem sa "dvojkom" i starim dobrim gojzama,samo mogu da vam pozelim dobru voznju i put...I da svakako ne propustate rostilje,noci uz vatru,pivce,i spavanje u satorima...:)
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

ice wrote:ja ću vrlo rado čitati s foruma kako vam je bilo jer moja maina može samo do Kolašina doć, ostali dio puta vas pratim preko satelita :D
Mislim da sam čuo da u Kolašin ima neki tip koji iznajmljuje kros motore, tako da ti to oko maine nije opravdanje :mrgreen:
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Eto i ovdje teme. Odlično...
Blažo, nemoj me zaboraviti ako što ranije organizujete...
Što se tiče spavanja, ja sam ti vazda za metar iznad zemlje... :mrgreen:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
shajo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r

Post by shajo »

pis of kejk for maj rd04 aj spouz :)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

kako da provjerimo moze li se iznajmiti kros u kolasin?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Moj trenutni motorin je samo za asvalt, no, ima dosta puteva gdje se može i sa takvom napravom...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Locked