Susret Stromera u Slavoniji

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Re: Susret Stromera u Slavoniji

Post by ZoranM »

Tacno Galiot..Izmijesao sam Slavoniju i Baranju..Ma sve je ravno i lijepo pa je to tu negdje..
A za taj narod imam samo rijeci hvale..Toliko su bili pazljivi prema nam iz CG da nam je malo bilo i neprijatno zbog ostalih..
Ovo u kasarni je bilo jako stresno..Bili su potpuno korektni , ali je procedura otisla toliko daleko da smo mislili doc kuci sa visednevnim zakasnjenjem..I puno vise od toga..Imali smo dosta srece..
Kulen je extra..I nema veze sa ovim sto ga ovdje kupujemo u marketu..Ovaj je domaci i cijena mu je od 180 do 210 kuna sto je skoro 30e..I jes paljiv i to dva puta..haha..Platili su auspusi..uh..
Zao mi je samo sto nije sa nama bio ko od vas mladih..Mozda bi vi tek danas stigli , ili za koji dan..Zbog cura..
Naravoucenije - putujte slobodno gdje hocete i kuda god hocete , ne slusajte price onih koji kazu drugacije..
Cuvajte se saobracaja , kise i masnih fleka na putu..Za ljude nema brige , dobri su..
Putovati je dva put zivjeti...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

ZoranM wrote:Tacno Galiot..Izmijesao sam Slavoniju i Baranju..Ma sve je ravno i lijepo pa je to tu negdje..
A za taj narod imam samo rijeci hvale..Toliko su bili pazljivi prema nam iz CG da nam je malo bilo i neprijatno zbog ostalih..
Ovo u kasarni je bilo jako stresno..Bili su potpuno korektni , ali je procedura otisla toliko daleko da smo mislili doc kuci sa visednevnim zakasnjenjem..I puno vise od toga..Imali smo dosta srece..
Kulen je extra..I nema veze sa ovim sto ga ovdje kupujemo u marketu..Ovaj je domaci i cijena mu je od 180 do 210 kuna sto je skoro 30e..I jes paljiv i to dva puta..haha..Platili su auspusi..uh..
Zao mi je samo sto nije sa nama bio ko od vas mladih..Mozda bi vi tek danas stigli , ili za koji dan..Zbog cura..
Naravoucenije - putujte slobodno gdje hocete i kuda god hocete , ne slusajte price onih koji kazu drugacije..
Cuvajte se saobracaja , kise i masnih fleka na putu..Za ljude nema brige , dobri su..
Ja sam na susrete u Osijek išao prvi put negdje 2002-2003 čini mi se. Isto sam imao strah zbog CG tablice iako sam dolazio u rodni kraj. Kad sam došao na kapiju ispred Osječkih katakombi,mjesta gdje se održavaju susreti i kad sam rekao odakle sam,nisu mogli da vjeruju!! Ništa nisam plaćao dok god sam bio tamo,bio sam VIP na susretima,dobih i zahvalnicu kao pojedinac. Zato podržavam tvoju misao,za LJUDE nema brige...

Što se tiče kulena,Beljski kulen se može kupiti u Getro-u u Dubrovniku,tu ga nabavljam kad nestanu zalihe :D

O curama neću pričati,ipak ovo svako čita :shhh: :whistle:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Evo malo od subote uvece..Malo atmosfere..Ono gdje sjedimo u sredini smo ja i Panto........Ada sjedimo necemo stojat...
Putovati je dva put zivjeti...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

auuuuu,vrh,VRH.....svaka vam cast.
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

ZoranM wrote:Tacno Galiot..Izmijesao sam Slavoniju i Baranju..Ma sve je ravno i lijepo pa je to tu negdje..
Upravo tako, bravo drugar
A gdje ide ovaj put.......
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

E, sumnjao sam ja odavno da je Zoran nekakav ubačeni element, a to je potvrdila i Hrvatska vojska, no mi nije jasno što umješa onog Panta :mrgreen:

Lijepo :clap: simpatičan đir
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Post Reply