Banja Luka Jun 2010'
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Banja Luka Jun 2010'
a zamisli tek onda naš tadem, 2 ružna momka ali idealno lijepi motori... zajedno bi imali veće šanse, čisto da se smiluju i popričaju s nama ako ništa drugo!
)
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Sta je vama dvojici brisite ovo, pa to je strogo cuvana tajna, sta mislis sta bi se desilo sa tom oazom da se ovde procuje:-)
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Lijepo odvoženo sa pravim turističkim motorinom 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Charuga
- Grijač guma

- Vozim: ZX-10R
Ja predlazem da jednom napravimo "zajednicku" invaziju....resorsi su neiscrpni....ja u startu pristajem na "najruzniju" jedinku za "voznju"OBIS wrote:Sta je vama dvojici brisite ovo, pa to je strogo cuvana tajna, sta mislis sta bi se desilo sa tom oazom da se ovde procuje:-)

.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Moze, moze, moram samo kuci da zapocnem propagandu kako u Banjaluci ima slabo zena:-) a nebi bilo lose usput provozat se onom stazom? U kakovom je stanju, imali smisla izvodit motor na tu stazu i kojim danima je otvorena zna li se sta?Charuga wrote:Ja predlazem da jednom napravimo "zajednicku" invaziju....resorsi su neiscrpni....ja u startu pristajem na "najruzniju" jedinku za "voznju"OBIS wrote:Sta je vama dvojici brisite ovo, pa to je strogo cuvana tajna, sta mislis sta bi se desilo sa tom oazom da se ovde procuje:-)
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- Charuga
- Grijač guma

- Vozim: ZX-10R
Na BJB je hvale prilicno...ja sam se dva puta nameracio da se malo provozam po njoj i oba puta..."prc" neradi....

.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Idem i ja,i ja imam bijeli motorCharuga wrote:Brate sta da ti kazem......znate da devojke u svakom gradu bar kod nas "obozavaju" motore......a u B.L. ....eh....nista drugo nego da podjemo jednom zajedno i sve ce Vam biti jasno.....u drustvu bi nam bilo bolje zbog provoda a nebih ostavljao iza sebe "devojke" neprijatelje sa kojima nisam stigao da izadjem i da ih vozim na motoru....ice wrote:druže, totalno sam se razbolio kako dobro izgleda, a nisam znao da si se obnovio! čestitam, a mogu mislit kako ide ova raketa...Madza wrote: ZX10 bolesno dobro izgleda!Kladim se da i tako ide.Bijela mu fenomenalno stoji kao i ova dva karbonska Akrapovica![]()
Banja Luka je prelijep grad, a možeš il u ovoj il u rugoj temi napisat kakve su mu građanke... mislim, jesmo motoristi, al smo svi od mesa!)
Svaka čast drug, lijepa tura a ti momački, ne popuštaš
To treba videti, tj. doziveti.....imao sam cak 'otvorenu" ponudu za druzenje sa jednom od lokalnih lepotica, bez ustezanja, bez foliranja kao u Beogradu......znaci hoces-neces......i ja sam "usrao" stvar tj. nisam mogao nikako da eskiviram drugare koje nisam video skoro dve godine......
Da nebi ispalo da padaju nea moju lepotu......svaka je pitala "ciji je ono bijeli motor".....posle odgovora....pogledala me malo "razocaravajuce"....ali nastavila konverzaciju....
Odlično izgleda perla bijela na Kawi.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije