Bio je vec nekad na BJB , ali ga vise nema , pa sam morao sve ponovo da pisem , nadam se bolje ...
Postavicu oko pola sad i ostatak nocas , nadam se ne ljutite se ...
-
-
Inace, za motoriste u Engleskoj to je destinacija koja se obicno ne propusta , prazni putevi ( naspram Engleske ) divna pokrajina , dobri putevi , puni krivina ..
Jedino je tesko da se ubode malo dobrog vremena , ali smo tu izgleda imali malo srece ..
-
Ako ste gledali Long Way Around , kad Ewan McGregor , koji je Skotlandanin , gde god ugleda planine kaze da ga podseca na Skotsku , pa da znate o cemu prica ...
Mislim se sta bi on tek rekao da dode u Crnu goru ?
-
Inace , vama Skotska mozda i nije prva destinacija koja vam pada na pamet , pa necu da vas gnjavim sa detaljima , ako nekog interesuje , slobodno moze da mi se obratite , ovde samo ono vaznije ...
Hotela tako reci nema kad izadete vam Glasgowa i Edinburga , samo Bed and Breakfast , dosta skupa varijanta , od 40-50 funti pa na gore , ili Backpackers hostel , gde soba u zajednickim , planinarskim sobama ( ako niste sa zenom
Hrana po obicnim kafanama , jer nekih lux restorana , opet takoreci nema , je jeftina , za engleske pojmove , ali je , kao engleska hrana , neokusna ...
-