Drug, veliko ti hvala što ovo podijeli s nama, a za ostale slike... ma jbg, opet ćeš ti na ovu turu ić sve mi se čini, da obnoviš gradivo! ali svaka čast sa ovom mašinom koje km prelaziš, podlaktice su ti ka Popaju
CH....Oberpas...Furkapass...Grimselpass....
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: CH....Oberpas...Furkapass...Grimselpass....
Druže Charuga, odavno nešto ljepše vidio nisam... bajka!! zapravo još od moje posjete Alpima čini mi se da je ovo najpribližnije mom sjećanju koje me koliko-toliko drži 
Drug, veliko ti hvala što ovo podijeli s nama, a za ostale slike... ma jbg, opet ćeš ti na ovu turu ić sve mi se čini, da obnoviš gradivo! ali svaka čast sa ovom mašinom koje km prelaziš, podlaktice su ti ka Popaju
- Charuga
- Grijač guma

- Vozim: ZX-10R
Nisam odgovorio....slikano NOKIOM N97....aparat sam zaboravio tj. zaplenila mi zene....vuk wrote:Svaka čast![]()
Kad smo već kod fotoaparata: koji ti je ovo fotoaparat?Jesi li ove fotke što dotezao u fotošopu ili ovakve izlaze direktno iz njega?
![]()
Dovoljno da pogledam plavetnilo neba pa da zakukam "hoću i ja ovakav aparat"

.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
- Charuga
- Grijač guma

- Vozim: ZX-10R
Neki SONY-jev imam ga vec par godina........Kakav ti je ovo Route planner ?

.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................