ne znam što da ti kažem sem nek je srećan sledećem vlasniku koji ga uzme za te pare
svaka čast druže, izgleda očuvan maximalno. nadam se da će ga neko iz ove branše ga uzet
RRRRRRRR wrote:Tacno me sramota ! Al kad je nuzda,mora se! 6400e
Danilo wrote:Bolje spuštaj cijenu po 50 centi , jer je sasvim svejedno pravom ali rijetkom kupcu koga vrijedi čekati da li će za taj motor dati 6400, 6500, 6501,05... kad već nisi spreman da radikalno sniziš cijenu i sigurno prodaš motor.
RRRRRRRR wrote:Sto se tice kupaca Danilo,tu si u pravu,uvijek postoji onaj pravi samo ga treba docekati! Neznam sta ti vozis,i koliko vrijedi taj motor,ali volio bih da mi docaras koja je to kako ti kazes "radikalna cijena",za motor u ovom cjenovnom rangu,koji je star dvije godine i presao 3000 km? Ako je upola cijene mnogo,onda neka je sve prosto! Al evo ako si ozbiljan kupac neka bude 6300 e !!!
Nisi me baš najbolje razumio. Htio sam reći da cijena ne igra presudnu ulogu u prodaji ovog tvojeg divnog motora i da je ne trebaš spuštati nego čekati pravog, ali, zbog ukupnog stanja u zemlji, nažalost rijetkog kupca. Kad sam rekao da bi ga sigurno prodao da radikalno spustiš cijenu, mislio sam da je prilagodiš standardu građana naše zemlje tj. sirotinji koja je u velikom raskoraku između želja i mogućnosti, ali bi tada motor morao prodati za neke sitne pare. Oni koji mogu sebi priuštiti ovaj motor za ovu tvoju, više nego korektnu, cijenu ili već imaju neke dobre motocikle ili ih motori zanimaju koliko i moju babu. Zato, savjetujem te da se malo strpiš i sačekaš priliku za prodaju. Do tada uživaj u kilometrima druma jašući svog KTM-a. I - srećno sa prodajom!
Hvala na podrsci drugovi! Ma sve se proda,prije ili kasnije,samo treba biti strpljiv!A bas toga mi nesto prifalilo!:) E pa djetko,sve se to moze odraditi.Gledao sam po netu i oglasima,ima ih nekoliko ovakvih sa supermoto gumama i mogu ti reci da mu bas dobro cuce! A kakva slucajnost,da bas na ovom sajtu ima Super Duke u djelove,sa 17' tockovima,i eto ispunjenje tvog sna! I naravno opet spustanje na 6250e !!! Bruka!
A kakva slucajnost,da bas na ovom sajtu ima Super Duke u djelove,sa 17' tockovima,i eto ispunjenje tvog sna!
al na tog duke-a je slomljena prednja felna..a i znam da vlasnik, tj ja, ne bi prodao samo felne ...tako da nema nista od toga..ali aj da kazemo da je relativno lako naci felne...al ja kad bih ga uzimao isto bih to odmah odradio...stavi felne od SM-a
Opet pad cijene 6200e ! A sto se tice prepravki to sam se i ja interesovao na netu,i cini mi se da vizuelno nema nikakvih prepravki. Ali ja mislim da bi se ipak valjalo posavjetovati sa strucnjacima,ili jos bolje ako se ima uslova od nekog prvo pozajmiti tockove i probati,pa onda sabrati utiske i odluciti. Ukucaj na google ovaj model i izaberi images i vidjeces par modela sa supermoto gumama.