Pa to nije uopste previse za 1.6 sa obzirom na to da je za moj 0.75 300e. A i ta potrosnja je manja nego na mom motoru. E da imam tih para.Ivo-Brle wrote:ja sam ga registrovao prije tri mjeseca i platio po novim cjenama 425e kao vece su cijene na luksuz od ove godine a potrosnja je u normalnoj voznji oko 6,5l a kad ga bucas onako bas zesce oko 8,5l sto je po meni to sasvim korektno sobzirom daje ipk rijec o mt~01<OgArD wrote:Koliko kosta godisnja registracija za ovaj motor i koliko trosi od prilike?
P: Yamaha MT-O1
- OgArD
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki DL650 V-Strom
Re: Yamaha MT-O1
-
Ivo-Brle
- Stoper

- Vozim: vozim Yamahu MT-01
Pa to nije uopste previse za 1.6 sa obzirom na to da je za moj 0.75 300e. A i ta potrosnja je manja nego na mom motoru. E da imam tih para.
[/quote]
Nije strasno ali kad dodje za platit onda malo boli.A vidi bajkeru uvjek postoji neka kombinacija pa ti vidi-pozdrav.
Nije strasno ali kad dodje za platit onda malo boli.A vidi bajkeru uvjek postoji neka kombinacija pa ti vidi-pozdrav.
-
Ivo-Brle
- Stoper

nova cijena 6700
-
Ivo-Brle
- Stoper

refresh
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=1277" onclick="window.open(this.href);return false;
Refresovanje je zabranjeno na ovaj nacin, iduci put ce oglas biti zakljucan.
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=1277" onclick="window.open(this.href);return false;
Refresovanje je zabranjeno na ovaj nacin, iduci put ce oglas biti zakljucan.
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
A brate greota je ovaj motor prodavat, tesko da ces naci ista slicno u drugom motoru, ni priblizno, a ne bolje.
#1 sto se mene tice...
Srecna prodaja....
#1 sto se mene tice...
Srecna prodaja....
-
Ivo-Brle
- Stoper

A vidjet cu pa kako bude i ako ne prodam opet cemo ja i on ubijati kilometrazu!Hellboy wrote:A brate greota je ovaj motor prodavat, tesko da ces naci ista slicno u drugom motoru, ni priblizno, a ne bolje.
#1 sto se mene tice...
Srecna prodaja....
-
Ivo-Brle
- Stoper

Re: P: Yamaha MT-O1
zakljucatI-PRODATO