Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ja tih časopisa imam gomilu (Auto Magazan, od 1979 god. pa nadalje). Iz tih časopisa ja sam se najviše oduševljavao putpisima koje je pisao Zvone Seruga.
Evo ko je Zvone Seruga
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Juče se nasmijah jednom bratu bajkeru- veli- mene su jadan i vojske oslobodili jer sam stalno otkrivao položaj kling klong- aludirajući na to koliko je mudat- a i ovi su bratooooo moj.Toga više nažalost je sve manje , bez navigacije neumijemo ni do mora poć , 40 ks je preeemalo za puta , nov motor, opremaa , he hrđavom kur.u i dlake smetajuu .poz
Tomo Križnar wrote:
…ponovo sam se uverio da je 90 kubika najpodesnije sredstvo za putovanje – bar afrikom I južnom Amerikom, verovatno i još ponegde. Kad svi stanu i ne mogu dalje zato što se splav zakači u žbunje ili zato što je period kiša srušio napravio močvare ili most, možete da bacite motocikl u kanu i odete dalje. Možete čak i na avion da ga utovarite, a da ne platite suviše skupo, a ako vam nestane benzina, ostaje vam uvek mogućnost da ga gurate pred sobom. Ako slučajno ipak sve ode do đavola, možete da ga bacite iz žbuna i odete dalje pešice a da pri tom ne osetite nikakvu grižu savesti…