Majce NolimitBikers!
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
Re: Majce NolimitBikers!
heh evo i ođe jos dvije , ako bi se već naručivalo 
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Nijesam ni ja gubav... Još dvije. 
- pajko87
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS
-
bojant_46r1
- Biker wannabe

- Vozim: R1, il ni jedan!!!!
Predlazem da se i odrade nesto kao vizit kartice, tj. kartice koje bi se mogle davati motoristima koji voze-prolaze kroz crnu goru.Mnogo puta mi se desilo da razgovaram sa tim bajkerima o raznim stvarima, a ja onda njima usmeno no limit bikers dot com on english... trebalo bi ljudi koji voze kroz cg da znaju za ovaj sajt i forum jer ovdje je reprezent domaca moto scena.
Mene je najvisa banja kad vozim dobru ribu na motor.
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Meni je dosta na majicu samo logo bez nicka,posto mi je nesto bzv nosit ime na majicu 
- pajko87
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Ja bih 2 narucio.
Ima li sanse da bude male promjene - majice da budu bijele sa crnim slovima & znakovima, Razlozi: em sto je to bolje kad dodje ljeto, em sto ce narod rec :"evo ga napokon je skinuo one dvije crne majice sa sebe!"
Pozdrav.
Ima li sanse da bude male promjene - majice da budu bijele sa crnim slovima & znakovima, Razlozi: em sto je to bolje kad dodje ljeto, em sto ce narod rec :"evo ga napokon je skinuo one dvije crne majice sa sebe!"
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
dobra ideja možda za ubuduće da se naprave flajeri ili kartice...bojant_46r1 wrote:Predlazem da se i odrade nesto kao vizit kartice, tj. kartice koje bi se mogle davati motoristima koji voze-prolaze kroz crnu goru.Mnogo puta mi se desilo da razgovaram sa tim bajkerima o raznim stvarima, a ja onda njima usmeno no limit bikers dot com on english... trebalo bi ljudi koji voze kroz cg da znaju za ovaj sajt i forum jer ovdje je reprezent domaca moto scena.
imenjake moj dobri, daću ti ja jednu sa Nordkappa pa čisto da imaš što drugo nositIvan Grozni wrote:Ja bih 2 narucio.
Ima li sanse da bude male promjene - majice da budu bijele sa crnim slovima & znakovima, Razlozi: em sto je to bolje kad dodje ljeto, em sto ce narod rec :"evo ga napokon je skinuo one dvije crne majice sa sebe!"![]()
![]()
Pozdrav.
ništa, vidimo da ima interesovanja pa ćemo fino otvorit topic posebno na Akcije đe će svako stavit željeni broj majica i veličinu pa da krenemo u rad.
Druga stvar, ajde da napravimo novi dizajn majica pa da nam ne budu iste kao ove što veli Ivan Grozni
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Ocemo li otvorit topic dje ce oni koji imaju dizanerskog talenta ponudit ideje o izmjenama pa da se glasa DEMOKRATSKI za najljepsi ili najbolji predlog?
Mada sto se mene tice i one stare su dobre,tako da racunajte na mene za 2 u svakom slucaju.
Mada sto se mene tice i one stare su dobre,tako da racunajte na mene za 2 u svakom slucaju.
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
Ja bih jednu XXL za slijedeće ljeto, osobno preuzimanje...