Da li bi i to bilo policiji ovako smiješno ili bi nam natovarili drumsko razbojništvo, pokušaj pljačke i ko zna što još ..... pa nam pod tim optužbama bubrege odvalili
Crnogorski policajac bez kacige!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Crnogorski policajac bez kacige!
Zaboga kako bi taj policajac reagovao kad bi čuo da mi zaustavimo nekoga i bez pitanja mu uzmemo vozilo da probamo .
Da li bi i to bilo policiji ovako smiješno ili bi nam natovarili drumsko razbojništvo, pokušaj pljačke i ko zna što još ..... pa nam pod tim optužbama bubrege odvalili
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Mart 2005 godineMikan wrote:Valjda svi znate Janka policajca koji je stalno ljeti na ovoj dionici ispod Crkvina.Srecem ga svakodnevno i rijetko nosi kacigu,a to me i cudi sobzirom na vise njegovih spektakularnih padova u poslednjih desetak godina.
U BLIZINI SPORTSKOG CENTRA U BARU
Vozilo hitne pomoći udarilo u policijski motor
Bar, 17. marta (Beta) - Vozilo hitne pomoći udarilo je danas popodne u Baru policijski motor sa upaljenim rotacionim svijetlima, ali je policajac Janko Vlahović ostao nepovrijeđen.
Kako kažu u barskoj policiji, vozilo hitne pomoći je iz još nepoznatih razloga udarilo u policijski motocikl kod barskog sportskog centra, na magistralnom putu Bar-Petrovac.
Policijski motor je uništen.
Vozilom hitne pomoći upravljao je medicinski tehničar u hitnoj službi Alen Šabotić.
Avgust 2006
Saobraćajna nezgoda na Jadranskoj magistrali u mjestu Mioska
Lakše povrijeđen Janko Vlahović
Kolašin, 1.avgusta - Danas oko 14 sati na Jadranskoj magistrali između Kolašina i Podgorice u mjestu Mioska došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je lakše tjelesne povrede zadobio Janko Vlahović (45) iz Kolašina inače pripadnik MUP-a Crne Gore koji je u tom trenutku bio na dužnosti i upravljao je službenim motociklom. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke "mercedes" kosovskih registartskih tablica kojim je upravljao Hajriz Hasani (39) iz Istoka. Do nezgode je došlo kada je mercedes koji se kretao iz Kolašina ka Podgorici započeo preticanje kolone, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u službeni motocikl kojim je upravljao Janko Vlahović, inače poznati saobraćajni policajac koga znaju vozači na crnogorskim drumovima. Vlahović je zadobio lakše tjelesne povrede dok su Hajrizu Hasaniju oduzete putne isprave. Uviđaj na licu mjesta izvršio je istražni sudija i predsjednk Osnovnog suda u Kolašinu Arsen Popović.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Kako vrijeme letii ...Potsjeti me Vukan a meni se čini kao da je prošle godine bilo.
Evo sad
kao da gledam ulazim u Bar lagano na vrh gasa ispred mene hitna, policajski motor u susret , iz čista mira skreće u kontra traku i pravo u motor . Stajem ne mogu da vjerujem dal da plačem il da se smijem , izađoše likovi iz hitne ubaciše policajca u auto i gas put bolnice. nastavljam dalje , prolazim Topolicu i na sledećoj raskrsnici sudar to što je moglo. E istih stopa se obrnuh i nazad kući .Da vi je znat kako sam lagano vozio do Pg , jedno 2 ure mi je trebalo.
Evo sad
+1389+
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
A po cemu je poznat...
Avgust 2006
Saobraćajna nezgoda na Jadranskoj magistrali u mjestu Mioska
Lakše povrijeđen Janko Vlahović
.....Janko Vlahović, inače poznati saobraćajni policajac koga znaju vozači na crnogorskim drumovima.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Je li to isti Janko što je u subotu (6. novembra) imao udes u Budvi? Što čini čo'ek... 
Vijesti | 07.11.2010 18:04
Budva - Pripadnik republičke saobraćajne policije Janko Vlahović prošao je sa lakšim tjelesnim povredama, kada je juče oko 9.30 časova izgubio kontrolu nad motociklom i udario u ogradu pored puta na zaobilaznici oko Budve, kod restorana „Kužina“. Policajac je, kako “Vijesti” nezvanično saznaju, pokušavao da izbjegne “golf” karavan (BD AA 279), koji je namjeravao da skrene u sporednu ulicu. Međutim, kako nije na vrijeme odreagovao, prema riječima očevidaca, našavši se u mrtvom uglu, udario je u zadnji dio automobila, i od siline udara prevrnuo se, završivši ispred ulaznih vrata restorana.
Ekipa Hitne pomoći stigla je odmah na lice mjesta, ali policajac je prošao sa lakšim povredama, dok je pričinjena i manja šteta na policijskom motociklu. Za vrijeme uviđaja, koji je vršila budvanska saobraćajna policija, saobraćaj je oko pola sata bio zaustavljen na prometnoj budvanskoj saobraćajnici.
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
A što reć nego xoxoxoxoxoxo