Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Locked
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!

Post by sLowRider »

Ljudi,
svaka cast, mora izac na dobro kad je ovoliko zelje i emocija unijeto u ovaj glupi cin zabrane kretanja. Meni je citav slijed dogadjaja kao dogovoren. Ljudi su odmah izasli na ulicu, skrenuli paznju javnosti na najbolji nacin, drugi se angazovali za papirologiju. Nemojmo kvarit ove lijepe trenutke zajednickog djelovanja, bili mi NLB, CKB :D ili bilo ko drugi! Svi imamo jedan cilj!
Zivjeli i samo bih volio da Vlado i Ivan pomenu onaj porez na luksuz te ni j m i da od toga ti isti milicajci primaju platu!!!
Hold your horses, man
Freeride
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

GoldNiče, ekipa koja je organizovala protestnu vožnju u subotu i neđelju je odradila odličnu stvar. Skrenula se pažnja i to je skroz dobro. Isti dan(u subotu) sam prišao čelnim ljudima koji su organizovali protest i rekao što mi planiramo da uradimo, a to je upravo papirnata borba do jedne ure, a ako ona ne urodi plodom izlazimo na ulice i rješavamo masovnim protestima. U razgovoru sa novinarima i ovim ljudima iz Sekretarijata i Uprave Policije danas se NISMO OGRADILI od ekipe koja je izašla na ulice već smo samo rekli istinu da to NISMO ORGANIZOVALI.
Nebitno, ako ovi razgovori urode plodom to nipošto nećemo smatrat nekom NLB pobjedom i ostalim santračima već jednom velikom zajedničkom pobjedom svih nas koje je ovaj događaj žestoko pogodio i nadam se da će podjelama doći kraj, i da malo glas odmorim od svega ;)
Sve što radimo radimo iz najbolje namjere. Glupo je pominjat da imam ja ili bilo ko drugi neke materijalne koristi od ovolike sičije i mlaćenja telefonom po vas dan, ozračih se...
Molim da nam niko ne zamjeri, ni "ovi ni oni" i da je sve u najboljoj namjeri i da izdržimo i izguramo ovu muku do kraja
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Slazemo se , novinar je malo nespretno formulisao pa je u jednom trenu ispalo kao da se ogradjujemo a u stvari je trebao staviti akcenat da je protest bio spontan a ako bude trebalo bit ce i organizovanih u mnogo vecem broju :D . poz
+1389+
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

ice wrote:GoldNiče, ekipa koja je organizovala protestnu vožnju u subotu i neđelju je odradila odličnu stvar. Skrenula se pažnja i to je skroz dobro. Isti dan(u subotu) sam prišao čelnim ljudima koji su organizovali protest i rekao što mi planiramo da uradimo, a to je upravo papirnata borba do jedne ure, a ako ona ne urodi plodom izlazimo na ulice i rješavamo masovnim protestima. U razgovoru sa novinarima i ovim ljudima iz Sekretarijata i Uprave Policije danas se NISMO OGRADILI od ekipe koja je izašla na ulice već smo samo rekli istinu da to NISMO ORGANIZOVALI.
Nebitno, ako ovi razgovori urode plodom to nipošto nećemo smatrat nekom NLB pobjedom i ostalim santračima već jednom velikom zajedničkom pobjedom svih nas koje je ovaj događaj žestoko pogodio i nadam se da će podjelama doći kraj, i da malo glas odmorim od svega ;)
Sve što radimo radimo iz najbolje namjere. Glupo je pominjat da imam ja ili bilo ko drugi neke materijalne koristi od ovolike sičije i mlaćenja telefonom po vas dan, ozračih se...
Molim da nam niko ne zamjeri, ni "ovi ni oni" i da je sve u najboljoj namjeri i da izdržimo i izguramo ovu muku do kraja
:clap: SVAKA ČAST ;)
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
SteX
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 6225SMC '07

Post by SteX »

ice wrote:GoldNiče, ekipa koja je organizovala protestnu vožnju u subotu i neđelju je odradila odličnu stvar. Skrenula se pažnja i to je skroz dobro. Isti dan(u subotu) sam prišao čelnim ljudima koji su organizovali protest i rekao što mi planiramo da uradimo, a to je upravo papirnata borba do jedne ure, a ako ona ne urodi plodom izlazimo na ulice i rješavamo masovnim protestima. U razgovoru sa novinarima i ovim ljudima iz Sekretarijata i Uprave Policije danas se NISMO OGRADILI od ekipe koja je izašla na ulice već smo samo rekli istinu da to NISMO ORGANIZOVALI.
:clap: :clap: :dance: :dance: :pray:

nema shto svaka chast :)
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

NikGold wrote:Dragi moji mislim da imamo svi isti cilj, i bitno je da nema sustinskih podjela. Na dosta moto foruma , mozda ja samo primjecujem taj fenomen, mi je po malo smiijesno to sto se forumi izjednacavaju sa cijelokupnom moto populacijom a to je greska. Ovaj forum je primjer kako treba i svaka cast ali mi ovdje nijesmo ni 5% CG motociklista tako da treba uvaziti i druge i njihovo znanje i struku i brojnost. Ja sam dao br telefona Kopljasev advokatu Drazenu Medojevicu i on ce zvati advokata Bana Vukicevica -obojica su motoristi i mogu dosta pomoci sa pravne strane i sutra ce ici na (vjerujem uspjesne) pregovore sa Nasim NLB timom. Moj predlog je sutra na pregovorima da se probate izboriti i za parking mjeesta za bicikle i motocikle.

Pricao sam sa nekim ljudima iz policije i oni sami su iznijeli stav da je ovo neustavno i nema uporista u zakonu i kao takvo ce biti brzo vraceno na predhodno stanje .

Zivjeli svi , zivio brat Gadafi
Živjeli obojica
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

sLowRider wrote:Ljudi,
svaka cast, mora izac na dobro kad je ovoliko zelje i emocija unijeto u ovaj glupi cin zabrane kretanja. Meni je citav slijed dogadjaja kao dogovoren. Ljudi su odmah izasli na ulicu, skrenuli paznju javnosti na najbolji nacin, drugi se angazovali za papirologiju. Nemojmo kvarit ove lijepe trenutke zajednickog djelovanja, bili mi NLB, CKB :D ili bilo ko drugi! Svi imamo jedan cilj!
Ja odje ne bi nista dodavao....ni zarez jedan. Ja se nadam da ce sve biti onako kako treba, i dacete ostvariti ono zasto se borite, pa poslije toga neka ispastaju pojedinci kojima ovo nece biti za nauk, a nadam se da ce ih manje biti i da ce im doci iz guzice u glavu, da se niko ne okrece na turiranje motora da bi vidio kakva je to opasna masina, vec da se upitaju koja je to budala :?

P.S. Danas pricam sa jednim vozacem iz MUPa i pricam mu za ovu zabranu i on odusevljen: "a nekasu svaka im cas, da oce u citavi grad zabranit, kako divljaju po gradu". E kad sam ga ja pitao kad je zadnji put vozio sluzbeni auto ispod brzine od 120 km/h na magistralnom putu, i kad sam ga pitao je li ljepo da se mene uzme vozacka zbog toga da ja tako vozim ili da mi se zabrani da idme magistralom do Budve, onda se umirio ka govno u travu. Uf tako sam mu htio macolu u glavu opalit.. :evil: :evil:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

mexiko wrote:umirio ka govno u travu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maki
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: penzionerski

Post by Maki »

Mislim da i te kako ima logike to na sta NikGold pokusava da vam kaze...
afroman
Stoper
Stoper

Post by afroman »

Motori ne smiju a kamioneti i cobanski kamioni smiju, e svasta :D
Nemojte ovo da dozvolite da ozivi ova glupost u PG!!!!!!!!!!!

Image
Locked