Danas je osvanuo predivan dan..... pao je dogovor za zajednicku voznju.... ali ova voznja imala je i posebnu namenu..... pratili smo i vozili nase drage Jecu i Dekija u Balaosavu u 3TRacing da kupe motor.....
Divan povod, dvoje mladih ljudi vratili smo na pravi put..... tako da nam je ostalo jos samo dvoje "zalutalih".... no i njih cemo uskoro da vratimo na prave staze.....
Krenuo sam jutros nesto ranije po gradu da obavim neke stvari.... na bilbordu mi se ucini da videh i samoga sebe....mozda mi se samo ucinilo.....

Zavrsavam svoje obaveze...jurim da pomognem jos nesto Saxiju a onda zajedno letimo da ne zakasnimo...."zakasnimo"...he pa mi poranili.....

Srecom nije se dugo oteglo i veoma brzo dodjose "gazde" a i Gubi.....
Pravac, Autoput pa Mladenovac.... tu nas ceka Marko i dalje preko Gruze za Balosavu......
Nas dragi Saxi je veoma hrabar decko posto se vozi sa jos nezalecenom rukom....tako da smo jednog momenta morali da stanemo da on malo "prodrma" desnicu....

Kada se "zadovoljio" ovaj "izvezbao" nastavili smo dalje i uskoro smo na pravom mestu.....Yamaha po koju smo dosli stidljivo cuci sa leve strane i u pocetku se bas ne sepuri puno....kao da merka ko je dosao po nju i kakva je buducnost ceka.....

Medjutim brzo se raskravila posto je Jeca pogledala Hayabusu koja se sepurila tu blizu i objasnila joj da njima treba nesto elegantno, korisno i pouzdano a ne gomila nasaranih problema......

Dok je Jeca mazila novu ljubimicu a Deki sredjivao papire i oprastao se od svakog eura ponaosob....mi smo malo zavirili u prodajni salon, prodavnicu i servis..... Iskreno da napisem da sam prijatno iznenadjen.... pogotovo ljubaznoscu i profesionalnoscu gazde i osoblja....
Cak im nije bilo tesko da ostave posao...pogledaju kataloge i tacno mi objasne i odgovore na pitanja vezana za moj motor iako nisam bio niti kupac....niti sam dosao na servis.... Valiki + za njih...
Dok smo tako njuskali naisli smo na jedan interesantan rucni rad:

Naravno bilo je tu i klasike....u nekim demode bojama...koje podsecaju na nekadasnja vremena.... kada je Doktor bio.....

Svako je merkao ono sto ga najvise interesuje......

Jedina zamerka gazdi je sto nema bar jedan automat za osvezavajuca pica i kafu.....tako da smo mi sto smo bili u pratnji mogli samo da se suncamo....

Ili poziramo:

Kada je sve zavrseno tj. sredjeno oko kupovine, krenuli smo istim putem natrag....Jeca je sa ledja prezadovoljne XJ900 napravila i par fotkica u voznji..... sto se tice motora koji je kupljen.... siguran sam da je novim gazdama odmah otvorio dusu i da su se jedni drugima svideli....

Do tada smo vec prilicno izgladneli... i imali smo par neuspesnih pokusaja da se pristojno nahranimo..... pa smo pozurili kod moga kuma na osvezenje.... a jescemo na proverenom mestu u Mladenovcu...sto se pokazalo vise nego pametno....

Ubrzo dolazimo u Kopljare u vikendicu mog "namucenog" kuma...predhodnu noc su raspravljali o politici i ispravljali krivu Drinu do ujutro....iako se pomalo tresao i bio je bled, potrudio se da bude pravi domacin.....
Ponudio nam je svoju "vikendicu" kad god zelimo za zurke i druzenje...lepo od njega.... i to moramo iskoristiti...

Da to je ta druzina sto se danas lepo druzila....

Proverili smo i zalihe "cvrstog" alkohola i vina u podrumu i zadovoljni inspekcijom obavestili smo kuma da uskoro DOLAZIMO :

Glad je u medjuvremenu porasla i grupa izgladnelih dusica dolazi u kafanu MB poznatu po svim vrstama slatkisa a posebno onima od "pragnjeta" (prase i jagnje)....

Ubrzo nam se pridruzuju Komsa i Dimac....hm...i on je zabludeo...prodao motor..... divni ljudi o kojima je mnogo puta pisano.....

Rucak je na kraju prerastao u prezderavanje.....

Zamalo incident zbog slatkisa....

Domaci su bili zgranuti nasom prozdrljivoscu.....
Ova klonula glava nije zbog alkohola vec zbog pada pritiska uzrokovanog navalom krvi u zeludac zbog hipervarenja i povecanog nivoa secera u krvi...
Ubrzo je vreme i da krenemo...ostala je jos zadnja i najstrucnija provera kupovine....tj. da Komsa da svoju ocenu.....

Dok smo ga cekali mi smo malo....divanili....

Nova tura nas nije pogadjala.....

Najzad Komsa se vraca....Yamaha dobila pozitivne ocene........

Rastali smo se sa dragim prijateljima nadam se koliko do sutra...nezaboravite Semafor....svirku i kotlic u organizaciji rideorhide
....
Nakraju jedino sam ja bio na mukama....stomak se naduo....odelo se smanjilo....rezervoar mi nikada nije bio veci a ni putna torba....atakovali su sve vreme na putu do kuce na moj prosireni zeludac.... cak mi se i dremalo na 170....hm....
Kucama stigosmo lepo....oprostismo se do sledece avanture....

I umalo da zaboravim....nezaboravite "NIJE ISTO ZIVETI I BITI ZIV"....