BBC: BEER BICKER CLUB

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

BBC: BEER BICKER CLUB

Post by Jocko Africa »

Najzad skroz originalno mjesto za bickere u Budvi..Krsto Niklanovic je napravio raj za nas dvotockase i otvara pivnicu sa 8 vrsta tocenog piva vise vrsta kobasice od kojih ima na meniu i Minhensku cuvenu kobaju,koljenicu i.t.d. Lokal je na samom setalistu i uradjen je od kamena i naravno drveta........Visoki stolovi,pultevi i klupe...Ambijent je ukrasen svakakvim mogucim bickerskim rekvizitima kao i jednim dzuboksom u jednom uglu... Sve je prilagodjeno nama dvotockasima kako muzika tako i povoljne cijene... Ja sam dobio cast da budem menadzer te pivnice tako da samim tim imam i cast da Vas u svoje licno ime pozovem da dodjete na otvaranje 20 Aprila 2011 god ( srijeda ) od 18 h.... Ko god zeli i moze da dodje sa motorom ima parking ispred same pivnice........
Druzenje,muzika i degustacija kobasice i piva neka nas okupe na jos jedno lijepo druzenje.......... DOBRO NAM DOSLI !!!
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: BBC: BEER BICKER CLUB

Post by caesar »

prolazio sam juce tuda i vidio da se nesto odmotava. Oce li bit Ginisa i Stelice za popiti?
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

A gdje se to tacno nalazi... ako bude Guinness-a eto mene 95% :)
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Na šetalištu budvanskom, 100 m od ,,stare autobuske'' ka ostacima ruševina hotela ,,Budva''. Odnosno, to je dio poznatog lokala ,,Jadran'' koji je okrenut ka šetalištu ;) , onaj dio okrenut ka moru i dalje će biti onakav kakav je bio.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Zar se moze motorima tamo? Mislio sam da od one kapije moze samo sa "licencom"??
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Može (motorinom se prođe i bez kartice jer se rampa ne mora otvarat ;) ). Inače, kada ima policije u sezoni oni brane da se skrene desno ka starom gradu, dok je lijevo prometno, pogotovo što su sve do BBC-ja parkirani taksisti ;)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Sa glavne magistrale ulicica put Miamija i Trocadera. mislim da se tu moze proci motorom.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

caesar wrote:prolazio sam juce tuda i vidio da se nesto odmotava. Oce li bit Ginisa i Stelice za popiti?
Ginisa.......ima.....koliko volis!! A stelu nismo jos ubacili ali imamo namjeru,kao i psenicno pivo ako mognemo da ga nadjemo u Crnu Goru....
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

Hogar wrote:A gdje se to tacno nalazi... ako bude Guinness-a eto mene 95% :)
Hogare strasni..........Ima Ginisa naravno....... Lokacija je na samom setalistu....Izmedju skolijere i taxi stanice..... Gdje je bila stara autobuska stanica.....pa sto metara lijevo.....Pitaj bilo koga gdje je Krsto Niklanovic...Znaju svi !!! Cekamo te !! :hand:
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

caesar wrote:Sa glavne magistrale ulicica put Miamija i Trocadera. mislim da se tu moze proci motorom.
U pravu si,moze i tuda da se dodje do BBC a .........
Post Reply