Eto, ogrija nas ovo sunce pa i na neku veću nadmorsku visinu nije toliko hladno kao što je bilo, tako da nema bojazni od promrzlina
Dolaze nam drugari iz Banja Luke sa avionom u Nikšić od 12-22.05 i na aerodrom Kapino Polje će se radit tandem skokovi. Copy/paste sa http://www.pktitograd.com" onclick="window.open(this.href);return false;
I ove godine nam dolaze drugari iz Banja Luke i donose tandem opremu za sve one koji žele da se okušaju u ovom sportu. Oni će biti u Nikšiću, aerodrom Kapino Polje, u periodu od 12-22.05 i svi zainteresovani koji žele da se oprobaju mogu da rezervišu svoj let na brojeve telefona 069 075 646 i 067 232 100.
Cijena tandem skoka je 150€ a ako želite da sve bude zabilježeno video kamerom moraćete izdvojiti još 40€ za ukupnu cijenu od 190€ za jedinstveni događaj koji ćete pamtiti dok ste živi.
ko je raspoložen da se malo prodrma i osjeti nesvakidašnje lupanje srčke - neka mi se javi na pm ili na 067 232 100 da rezervišemo let
caesar wrote:Ja imamam skromnih 7 skokova u klubu ondasnjem Spiro Mugosa sto sa PS sto sa PD padobranima. Nikad sa krilom.
Ko hoce da skace neka ide za Novi Sade ili Nis. Dosta je jeftinije.
slažem se da je jeftinije ako odradiš obuku i sam skačeš, ili ti misliš na vojsku?
tandem skok nećeš nać niđe jeftinije u okruženju, to ti mogu garantovat
Eeeee, ja nisam imao tandem skokove no te gurnu iz aviona pa dje zavrsis. Drugi skok sam plakao od straha ali neke cure iz BR su prije mene iskocile pa nisam imao obraza da ostanem u avionu . Jeste adrenalin ali nije svako za to (npr. JA). Svaki put posle toga sam bio u nekakvom grcu kad skacem a treba da uzivas i da si opusten. ALi u svakom slucaju preporucujem da se izvedu makar dva skoka jer se niko ne sjeca svog prvog tzv turistickog skoka jer sve nekako u magnovenju i mutno. Neposredno prije drugog skoka se sjetis nekako prvog skoka i nastaje frka neopisiva. Posle ide lakse .
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
caesar wrote:Ja imamam skromnih 7 skokova u klubu ondasnjem Spiro Mugosa sto sa PS sto sa PD padobranima. Nikad sa krilom.
Ko hoce da skace neka ide za Novi Sade ili Nis. Dosta je jeftinije.
slažem se da je jeftinije ako odradiš obuku i sam skačeš, ili ti misliš na vojsku?
tandem skok nećeš nać niđe jeftinije u okruženju, to ti mogu garantovat
Cena je korektna skroz, iako nije najniza u regionu