Ko je odje lud???
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Ko je odje lud???
Evo procitajte pa mi recite,jer ja sebi ne mogu odgovoriti.Kao prvo-za prevod i registraciju motora starog dvadesetak godina dadoh 400 eura
,ajde sad.Kao drugo-Administracija ne da registaciju na 6 mjeseci,a to sto se u Kolasinu motor moze voziti 4-5 a ostalih 7-8 trune to je ocigledno moj a ne njihov problem,ajde sad
Kao trece-predadoh uredno teskom mukom sakupljene sve papire za tablice,kad ono jedni praznici kazu vjerski pa drugi kazu radnicki ali meni niko ne rece zasto vec desetak dana cekam regisraciju i ko zna oce li dodati jos koji dan,ajde sad
Kao cetvrto-e to bi vrhunac mojeg pitanja-ko je odje lud-zaustavi me juce polismen i kaze saobracajnu,ja velim nemam je jer je kod vas,kaze kako kod nas,ja velim pa tvojoj sluzbi treba pola mjeseca da je odstampa a ja sam sve posteno platio i preplatio i ocu brate sad da se vozim.E tu njegova bi zadnja- da se vucem kuci jer me zna kao dobra momka i od dobrih i da nije tako mogao bih sa onom polisom sto sam mahao da obrisem utrnulo dupe,i da bez tablica ne mogu u saobracaj i tacka.E sada ja vas pitam ili cekam potvrdu da sam odje ustvari ja lud

- Drazen D
- Stoper

- Vozim: Drag star 650
Re: Ko je odje lud???
Shvatam tvoju frustraciju, i ja sam imao isti problem, 25 dana sam čekao tablice i saobraćajnu, duša boli srce ćera na motor, a policija ćera u zetatrans ili ako imaš sreće kao ti kući, bolje bi ti bilo da se malo strpiš ili da voziš na sitno tamo gdje nema policije.

SREĆA PRATI HRABRE
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Jesi li sam predao sve papire u MUP za registraciju ili si isao preko kakve agencije?
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Na tablice se ne ceka duze od nedjelju dana od dana kad si predao na salter jer su mi drugovi nekiMikan wrote:Evo procitajte pa mi recite,jer ja sebi ne mogu odgovoriti.Kao prvo-za prevod i registraciju motora starog dvadesetak godina dadoh 400 eura,ajde sad.Kao drugo-Administracija ne da registaciju na 6 mjeseci,a to sto se u Kolasinu motor moze voziti 4-5 a ostalih 7-8 trune to je ocigledno moj a ne njihov problem,ajde sad
Kao trece-predadoh uredno teskom mukom sakupljene sve papire za tablice,kad ono jedni praznici kazu vjerski pa drugi kazu radnicki ali meni niko ne rece zasto vec desetak dana cekam regisraciju i ko zna oce li dodati jos koji dan,ajde sad
Kao cetvrto-e to bi vrhunac mojeg pitanja-ko je odje lud-zaustavi me juce polismen i kaze saobracajnu,ja velim nemam je jer je kod vas,kaze kako kod nas,ja velim pa tvojoj sluzbi treba pola mjeseca da je odstampa a ja sam sve posteno platio i preplatio i ocu brate sad da se vozim.E tu njegova bi zadnja- da se vucem kuci jer me zna kao dobra momka i od dobrih i da nije tako mogao bih sa onom polisom sto sam mahao da obrisem utrnulo dupe,i da bez tablica ne mogu u saobracaj i tacka.E sada ja vas pitam ili cekam potvrdu da sam odje ustvari ja lud
![]()
skoro cekali tablice a ja sam cekao takodje tablice samo one po sopstvenoj zelji takodje tacno 7 dana.
Sad sto je tebe praznik ufatio to je druga prica jebi ga...znam kako ti je!
Sto se registracije tiche na pola godine to se nemoj nadat slobodno, ni dlaka im saglave ne misli o tome!
Druga stvar mogao si da napises zahtjev taj dan kad si predao na salter sve da ti daju "probne" tablice
da bi mogao da vozis u medjuvremenu, to je njihova obaveza da ti daju i dali bi ti je da si je trazio nego to pola
od nas odje ne zna, i ja sam cekao kao budala - poludio sam vise bio, upeklo ono sunce ka zainat te 7 dana
a ja ne mogu da vozim pa sam na kraju zaustavio saobracajnog policajca da se ispricam sa njim po tom pitanju
i on mi je sve ovo objasnio sto objasnjavam ja tebi.
Treca stvar, 400.00 eura za registraciju i tablice je uzas, isto toliko je mene izasla registracija sa
"zelenim kartonom" (20.00 eura) i tablicama po zelji (50.00 eura) za Hondu CBR 600RR.
Znachi Deru - nokte chupaju!
Procitah na polisu osiguranja da mi je u sustini registracija oko 150.00 eura,
ali da mi je jedna stavka "porez na upotrebu motornih vozila" jos toliko i da ne pricam jos 15 stavki redom
takodje neki porezi i bakrachi od 2.00 eura, 5.00 eura, 7.00eura itd itd!!! Pa krvi bi nam se napili da mogu!!
Sto se tice registracije starijih motora, oni vjerovatno ne udaraju u trag kad je u pitanju
godiste motora no samo gledaju kubikazu pa to koliko je star i da li je u voznom stanju - za to ih boli uvo.
Jedino da si ga prevodio na svoje ime tu bi imao olaksica mnogo
zbog starosti motora pa bi ti onih 5% poreza sto bi morao da platis bilo pristupachno za dzep.
Meni su htjeli preko 8000.00 eura hiljada motor da procijene 2008 god.(da platim 402 eura samo poreza)
i da mi tetke nije bilo koja radi tamo platio bih im svaki cent no mi ona sredi da mi smanje tu procjenu
na 6000.00 eura te ja platih na kraju 300.00 eura - sto je takodje preslo svaku granicu brate uff - masu je to para...
Sve se svodi na DRANJE, DRANJE, DRANJE i samo...DRANJE!
Ma da ima nas 500 komaTa da se pokupimo i izadjemo na ulice morali bi smanjivat sve
sto se mora smanjit kunem ti se no aj...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
To oko cijene registracije je vec pokrenuta prica, ima br godina, ali se skoro nista nije ucinjelo....tako da dok se nesto ne pokrene sa mrtve tacke, moracete placati ovoliko koliko je. A sto se tice cekanja po nedjelju dana za tablice i saobracajnu, cekate zato sto ovi iz agencija ne odnesu odmah u mup, nego to odstoji kod njih po par dana, zbog njeima znanih razloga. Od momenta kad to stigne u mup ne moze proci vise od dva dana dok se ne uradi saobracajna, nema sanse.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Možeee
,za službena auta često nosim sam i nikad mi nisu rekli dođi za 2 dana , obično za 5-7
+1389+
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

E ne znam to agencije sto rade pa puste da odstoji kod njih, ja sam fino uzeo to iz agencije i predao sam za minut,
nikad guzve nema tamo dje se predaje za registraciju ali zato kad oces da je podignes...
nikad guzve nema tamo dje se predaje za registraciju ali zato kad oces da je podignes...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Samo polako. Shvacam da zelis to sto prije da odradis, ali se potrefio nezgodan trenutak...
Ja u Baru zavrsim placanje svih dazbina, i ekipa iz servisa Stefan to odmah ponese u policiju. Desavalo mi se da to uradim u ponedjeljak ili u utorak, i u oba slucaja su mi rekli da podjem u petak da podignem dokumenta, i tako je i bilo. Ni guzve, ni nervoze, dobar dan i dovidjenja...
Ne bih se slozio da se moze reci A.C.A.B.(all caps are bastards) za vecinu ljudi koji rade u policiju. Ima ih raznih, ali ne treba generalizovati...
Ja u Baru zavrsim placanje svih dazbina, i ekipa iz servisa Stefan to odmah ponese u policiju. Desavalo mi se da to uradim u ponedjeljak ili u utorak, i u oba slucaja su mi rekli da podjem u petak da podignem dokumenta, i tako je i bilo. Ni guzve, ni nervoze, dobar dan i dovidjenja...
Ne bih se slozio da se moze reci A.C.A.B.(all caps are bastards) za vecinu ljudi koji rade u policiju. Ima ih raznih, ali ne treba generalizovati...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Eeee da je samo jedna muka ni po jada ali mi se nakupilo pa sam morao podijeliti sa vama.A da ce neko ozbiljno razmisliti o ukidanju gomile preskupih davanja prilikom registracije,ili da ce nam omoguciti registraciju na pola godine,taj odgovor unaprijed znamo.Gasho wrote:Samo polako. Shvacam da zelis to sto prije da odradis, ali se potrefio nezgodan trenutak...
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
A to je druga tema...
Valjda cemo uraditi nesto po tom pitanju...
Valjda cemo uraditi nesto po tom pitanju...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;