Ukraden motor...
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Re: Ukraden motor...
bas prepoznatljivi auspusi, obraticemo paznju po Budvi, a ja im mislim isto ka Zoran
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Evo sam nesto za 10 min napravio.. Treba mi samo neki kontakt, osim email-a..

-
Kingman
- Stoper

- Vozim: Suzuki Gsx 1400
Zakon!!! Hvala kopljas!!!
Evo telefoni:
+385 98 525 048
+385 92 2540 946
Evo telefoni:
+385 98 525 048
+385 92 2540 946
-
kopljas
- NLB Moderator
Dobio telefon i sugestiju... Sad cu da ispravim, mada sam tim vertikalnim natpisom pokusao da dobijem malo mesta. Za 5 min saljem i drugu verziju
-
kopljas
- NLB Moderator
Evo obe verzije...
Ja cu danas odstampati na poslu i crno bele i kolor verzije (probacu da uradim i neku vecu, tipa A3 ili vece - za skup) pa i bilo dobro da mi se javi neko ko ce ici u Ulcinj na skup, kako bi mogao da ih ponese da se na skupu podele i mozda izlepe po kaficu gde se skupljaju ljudi. Vukane, mozes li da pozoves momke iz Ulcinja da se sa njima dogovoris da nam ovo ucine, moze?

Ja cu danas odstampati na poslu i crno bele i kolor verzije (probacu da uradim i neku vecu, tipa A3 ili vece - za skup) pa i bilo dobro da mi se javi neko ko ce ici u Ulcinj na skup, kako bi mogao da ih ponese da se na skupu podele i mozda izlepe po kaficu gde se skupljaju ljudi. Vukane, mozes li da pozoves momke iz Ulcinja da se sa njima dogovoris da nam ovo ucine, moze?

- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Evo predloga teksta koji ce ici sa druge strane ovog flajera.
Svako od nas moze da odstampa ove flajere i da ih ostavi u lokalnoj moto radnji (Djenka HN, VGmoto Bar, Magnus PG, Acimic PG, MMoto PG, itd. itd.)
Kao sto stoji u tekstu, ovo je NAS problem i mozda su nasi motori sledeci:
Motociklisti Crne Gore,
U proteklih 7-8 godina, koliko traje moto ekspanzija u Crnoj Gori kradja motocikla Z750 hrvatskih tablica u Baru je preseden i prva zabiljezena kradja velikog motora, do sada je bilo samo sitnih kradja skutera i manjih motocikala manje vrijednosti. Ukoliko sada ne reagujemo i damo sve od sebe da se lopovi pronadju izgubicemo ono cime smo mogli da se pohvalimo i sto nije slucaj nigdje u regionu a to je bezbriznost po pitanju sigurnosti nasih ljubimaca. Svi mi parkiramo i drzimo motocikle ispred kuca, zgrada, u dvoristima, ulazima, bez straha da ga sledeci put necemo zateci. Umjesto kupovine opreme koja ce nas motor uciniti boljim i ljepsim, kupovacemo lance, alarme, katance, da bi bio ruzniji i toboze sigurniji.
Kradja ovog motocikla nije samo problem kolege bajkera iz Hrvatske koji je morao prekinuti put i vratiti se kuci bez motora, ovo je NAS PROBLEM.
Od noci kad je ukraden zeleni KAWASAKI Z 750, ukoliko se lopovi ne pronadju, svako od nas moze da ocekuje da je upravo NJEGOV MOTOCIKL sledeci!!!
Sve informacije o ukradenom motoru prijavite na brojeve telefona ili najblizoj policijskoj stanici.
Svako od nas moze da odstampa ove flajere i da ih ostavi u lokalnoj moto radnji (Djenka HN, VGmoto Bar, Magnus PG, Acimic PG, MMoto PG, itd. itd.)
Motociklisti Crne Gore,
U proteklih 7-8 godina, koliko traje moto ekspanzija u Crnoj Gori kradja motocikla Z750 hrvatskih tablica u Baru je preseden i prva zabiljezena kradja velikog motora, do sada je bilo samo sitnih kradja skutera i manjih motocikala manje vrijednosti. Ukoliko sada ne reagujemo i damo sve od sebe da se lopovi pronadju izgubicemo ono cime smo mogli da se pohvalimo i sto nije slucaj nigdje u regionu a to je bezbriznost po pitanju sigurnosti nasih ljubimaca. Svi mi parkiramo i drzimo motocikle ispred kuca, zgrada, u dvoristima, ulazima, bez straha da ga sledeci put necemo zateci. Umjesto kupovine opreme koja ce nas motor uciniti boljim i ljepsim, kupovacemo lance, alarme, katance, da bi bio ruzniji i toboze sigurniji.
Kradja ovog motocikla nije samo problem kolege bajkera iz Hrvatske koji je morao prekinuti put i vratiti se kuci bez motora, ovo je NAS PROBLEM.
Od noci kad je ukraden zeleni KAWASAKI Z 750, ukoliko se lopovi ne pronadju, svako od nas moze da ocekuje da je upravo NJEGOV MOTOCIKL sledeci!!!
Sve informacije o ukradenom motoru prijavite na brojeve telefona ili najblizoj policijskoj stanici.
I kad stojim tesko me pratiti...
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Dobar!Space Director wrote:Evo predloga teksta koji ce ici sa druge strane ovog flajera.
Motociklisti Crne Gore,
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Pričao sa Sadijem, može, al' bi bilo dobro kada bi neko u petak (sjutra) pošao da nose plakate, mada može i u subotu. Ja radim u subotu, pa ću ka Ulcinju tek poslije 17 časova, te bi bilo bolje da to odnese neko ko će ranije dolje.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Ako ce neko do Bara, ja nosim u Ulcinj odmah sjutra...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
-
Kingman
- Stoper

- Vozim: Suzuki Gsx 1400
Jednostavno nemam riječi koliku ste "buku" digli!!! Gašo, dobro si rekao, ovo je već postala POTJERA...!