nanica wrote:Pare cu skupljati ja jer ja i narucujem majce... posto ce se raditi one sa plavom slikom naprijed onda moram pitati za cijenu sjutra pa cu napisati da znate... kad napisem cijenu onda me mozete zvati na 067/807773 da pocnemo prikupljati pare
Cao, nanice,
Da slucajno nemas nedje kakav racun da ti oni koji su non-Titograd area code na njega uplate pare za majice?
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
nanica wrote:Pare cu skupljati ja jer ja i narucujem majce... posto ce se raditi one sa plavom slikom naprijed onda moram pitati za cijenu sjutra pa cu napisati da znate... kad napisem cijenu onda me mozete zvati na 067/807773 da pocnemo prikupljati pare
Cao, nanice,
Da slucajno nemas nedje kakav racun da ti oni koji su non-Titograd area code na njega uplate pare za majice?
Pozdrav.
nemam, nazalost... ti vidi sa nekim ko bude isao ovamo da ih posaljes ako je to mozes ili kad budes dolazio za majce da ih doneses
Mogu i tebi dat kad budes do Sutomora dolazio... Ionako za drugo more i ne znate
Moram rec da mi je vazda biJo mio ovizi titogradski humor
@nanica
Narafski, kad dodju majice, uzmem ih i platim. Nesto sam mislio da trebamo ranije da skupimo novac !
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Prikupljanje para je pocelo.Majce su po 5.5€. Spisak je predat, a kad se pare skupe majce ce biti odstampane. Broj sam vam napisala pa zovite da donesete pare za majce
Sto cemo sa ovima kolegama iz Berana? Je li snijeg okopnio, oce li im bit problem pare doturit?
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..