moto skup Brac 01.-03.07.
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Re: moto skup Brac 01.-03.07.
Haha, dobro je parkirno onog monstera moram priznat 
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
On za tebe prica sve najboljedjodja wrote:Onome Tveskotg wrote: moram da Vas brljam,kad ostadoh po Luchica i Sutomora,sa Mi T
,uuufffff,u...i.....i manekeni.
![]()
![]()
mogu slobodno da stave kineski zid iza Ulcinja i na kontra stranu iza Bijele (sjever da ne pominjem, u djedovinu i ne znaju da vozi motor), i nebi ni zna da su ga stavili. Vesko nastavis li da se druzis sa njim mislim da ce jedini skup na koji ces poc, bas bit taj na Braice
Yamaha... Touching your heart
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Znam ne boj se kako me 'fali' po narodumikeli.pg wrote:On za tebe prica sve najboljedjodja wrote:Onome Tveskotg wrote: moram da Vas brljam,kad ostadoh po Luchica i Sutomora,sa Mi T
,uuufffff,u...i.....i manekeni.
![]()
![]()
mogu slobodno da stave kineski zid iza Ulcinja i na kontra stranu iza Bijele (sjever da ne pominjem, u djedovinu i ne znaju da vozi motor), i nebi ni zna da su ga stavili. Vesko nastavis li da se druzis sa njim mislim da ce jedini skup na koji ces poc, bas bit taj na Braice
![]()
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Jedan amaterski 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
odlican snimak. Lijepo li je vozit ovom cestom...
Yamaha... Touching your heart
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
isti dan sam se vraćao tuda i viđoh 2 kotoranina na nekim enduračama. Cesta je prelijepa a vama svaka čast junaci, umijete uživat zaisto