mislim da ces ipak morati da se przisMikan wrote:Nanice-ajde daj neki ziro racun da se zbog malih para ne lometam po ovom celopeku do Pg-a.A ako nemas ipak ne odustajem od przenja-pozdrav.
Spisak za majice nlb
- nanica
- Grijač guma

- Vozim: tomos twister
Re: Spisak za majice nlb
- nanica
- Grijač guma

nanica wrote:Pare za majce nisu dali:
1. In_Utereo
2. SuperMotoFan
3. Ivan Grozni
4. Achillescg
5. Vezda
6. Boki bd
7. Fatboy
8. Wulfy
9. Mikan
10. Deadly
11. d-_-b
Ljudi sa spiska iz Bd neka daju Vukanu pare pa ce ih proslijediti u pg... Krajnji rok davanja para za majce je ponedeljak pa vas molim da do tada skupimo sve pare...
Broj telefona sam jedno sto puta napisala kao i to da me zovnete da mi dodate pare, a za one koji ne znaju br je 067807773
-
Freeman
- Grijač guma

Ako hoces ja mogu dati pare umjesto tebe, pa ces mi ih vratiti kasnije ili uplatiti na racun.Mikan wrote:Nanice-ajde daj neki ziro racun da se zbog malih para ne lometam po ovom celopeku do Pg-a.A ako nemas ipak ne odustajem od przenja-pozdrav.
Ovo vazi i za sve ostale koji nisu iz Podgorice, da ne bi dolazili ovamo samo zbog toga.
- nanica
- Grijač guma

1. In_Utereo
2. SuperMotoFan
3. Achillescg
4. Vezda
5. Fatboy
6. Wulfy
7. Mikan
8. Deadly
9. d-_-b
Ljudi sa spiska iz Bd neka daju Vukanu pare pa ce ih proslijediti u pg... Krajnji rok davanja para za majce je ponedeljak pa vas molim da do tada skupimo sve pare...
Broj telefona sam jedno sto puta napisala kao i to da me zovnete da mi dodate pare, a za one koji ne znaju br je 067807773
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
1 predlog za tebe Nanice, pošalji ovim ljudima PM jer onda dobijaju obavještenje na mail o poruci i viđeće je, možda su zaboravili na temu i ne dolaze na ovaj dio foruma...
- nanica
- Grijač guma

u pravu si rodjo, da znas da bih trebalaice wrote:1 predlog za tebe Nanice, pošalji ovim ljudima PM jer onda dobijaju obavještenje na mail o poruci i viđeće je, možda su zaboravili na temu i ne dolaze na ovaj dio foruma...
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Freeman,ako ti stvarno ne predstavlja problem,to bi mi odlicno odgovaralo.Napisi mi broj racuna da bih sjutra uplatio tih 6eura.Evo hvala unaprijedFreeman wrote:Ako hoces ja mogu dati pare umjesto tebe, pa ces mi ih vratiti kasnije ili uplatiti na racun.Mikan wrote:Nanice-ajde daj neki ziro racun da se zbog malih para ne lometam po ovom celopeku do Pg-a.A ako nemas ipak ne odustajem od przenja-pozdrav.
Ovo vazi i za sve ostale koji nisu iz Podgorice, da ne bi dolazili ovamo samo zbog toga.
- nanica
- Grijač guma

1. SuperMotoFan
2. Achillescg
3. Mikan
4. Deadly
5. d-_-b
[bKrajnji rok davanja para za majce je ponedeljak pa vas molim da do tada skupimo sve pare...[/b]
-
Freeman
- Grijač guma

Zvao sam Nanicu danas, ali mi je rekla da je neko vec dao pare za tebe. Nisam stigao ranije da je zovnem.Mikan wrote:Freeman,ako ti stvarno ne predstavlja problem,to bi mi odlicno odgovaralo.Napisi mi broj racuna da bih sjutra uplatio tih 6eura.Evo hvala unaprijedFreeman wrote:Ako hoces ja mogu dati pare umjesto tebe, pa ces mi ih vratiti kasnije ili uplatiti na racun.Mikan wrote:Nanice-ajde daj neki ziro racun da se zbog malih para ne lometam po ovom celopeku do Pg-a.A ako nemas ipak ne odustajem od przenja-pozdrav.
Ovo vazi i za sve ostale koji nisu iz Podgorice, da ne bi dolazili ovamo samo zbog toga.![]()
![]()
Prastaj