Lake Fest na enduro nacin

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Re: Lake Fest na enduro nacin

Post by VeDzA »

NikGold wrote:Slikajte slikajte ali kad predjete na ozbilniji enduro necete vise lentravat jer malo drhte ruke a i sa 10 na sat se moze slikat a sa vise malo teze :D . Bravo i uzeljeh se Belasici kat ju vidjo

:whistle: :mrgreen:

U toku su pripreme za malo ozbiljniju enduraljku,a brzina se definitivno povecala sa tehnikom dusenja(do 70 kmh)

P.S Mogao bi nas nedje zvat,cisto da slikamo to cudo :mrgreen:
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Naši drugari iz Dežele su u gostima u CG od 6avg pa jedno 6-7 dana. Imam namjeru da budem sa njima svo vrijeme a ako si raspolpžen moš upar snama. Nosi se samo osnovno bez kofera i drugih gluposti, što može da stane u ruksak , pederušu i gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

Evo malo refresh sliški:

Mir i tolerancija(u više dimenzija):
Image
Image

Nebo
Image

Image

Image

Što svijetli u gori zelenoj
Image

A tuuush
Image

Image

Vedža heda
Image

Image

Maglić
Image

Image

Krnovo sa profesorom
Image

Krnovo u izgradnji
Image

A prvi put magistralom, hebi ga, svaki čoek izađe na pravi put (no koji je to put, ada u Nikšić brate...)
Image
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

NikGold wrote:Naši drugari iz Dežele su u gostima u CG od 6avg pa jedno 6-7 dana. Imam namjeru da budem sa njima svo vrijeme a ako si raspolpžen moš upar snama. Nosi se samo osnovno bez kofera i drugih gluposti, što može da stane u ruksak , pederušu i gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
A NičeGolde ako su duže putašestvije u pitanju, što se radi u situaciji(ne desilo se) kad nekome rikne guma/mašina, kako vršite oporavak ako ne nosite alat, pumparice i ostalo (što staje u kofere ;) ), eeee... isto valja ponešto ponijet, malo komfora, komocije, nezavisnosti...!? E i vidio sam da imaš onaj ruksak sa cuclom/creeevom, šta sipate onamo, jel' naka tečnost ili voda gorska ;), može li kolko stat onamo, valja li ono što ili je više vizuelno nego upotrebno?
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Kome pukne guma ili mu se pokvari motor samo ga gurnemo nizastranu da neometa normalno cirkulisanje saobraćaja :D . Prezadnja vožnja mi je bil na Kučku stranu i na prevoju Ćafa sam bogami krpio gumu- znači alata ima dovoljno.U nedelju kad smo se viđeli sve sam imao sa sobom- prvu pomoć, set za krpljenje, alat, pumpu, 1.5l vode
+1389+
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Kome pukne guma ili mu se pokvari motor samo ga gurnemo nizastranu da neometa normalno cirkulisanje saobraćaja :D . Prezadnja vožnja mi je bil na Kučku stranu i na prevoju Ćafa sam bogami krpio gumu- znači alata ima dovoljno.U nedelju kad smo se viđeli sve sam imao sa sobom- prvu pomoć, set za krpljenje, alat, pumpu, 1.5l vode, 2l benzina
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

NikGold wrote:Kome pukne guma ili mu se pokvari motor samo ga gurnemo nizastranu da neometa normalno cirkulisanje saobraćaja :D . Prezadnja vožnja mi je bil na Kučku stranu i na prevoju Ćafa sam bogami krpio gumu- znači alata ima dovoljno.U nedelju kad smo se viđeli sve sam imao sa sobom- prvu pomoć, set za krpljenje, alat, pumpu, 1.5l vode, 2l benzina
Znači oštra Ćafa ne prašta! Tačno vidim da si uzorao Ćafu sa onom ljutom zmijom..
Bogumi ćemo te zvat za par savjeta (a imam i naki set za krpljenje no sam nešto skeptičan, nešto mi se tu ne poklapa)..
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sta bih ja sve uradio za dobar enduro motor...
izludjeh od kombinacija u glavi
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

DrMracni wrote:sta bih ja sve uradio za dobar enduro motor...
eto ivane da ti se pofalim, ja moj enduro nabavio.
mozda nije neki koji bi tvoje velike apatite zadovoljio, :) ali meni kawasaki kle je vise nego dobar!!!
bar za sad ;)
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

poka wrote:
DrMracni wrote:sta bih ja sve uradio za dobar enduro motor...
eto ivane da ti se pofalim, ja moj enduro nabavio.
mozda nije neki koji bi tvoje velike apatite zadovoljio, :) ali meni kawasaki kle je vise nego dobar!!!
bar za sad ;)
I poka će da roka... neka je sa srećom.
IIIIIIIII stiže još jedna enduraljka, dobrodošli Milane.
Kle kle kle kle kleeeee...
Post Reply