Gasho , samo da ti se na kratko javim , da ne mislis da zaboravljamGasho wrote:Ne sumnjam da si u pravu. I nije u pitanju neudobnost, vec zgrcena koljena, sto dovodi do bola ranije nego kada su noge ispruzenije...velimlje wrote:Ja sam nesto pobrkao , ucinilo mi se da si preko 2 metra ...Gasho wrote:
Dje da ga probam...![]()
Ja imam 196 cm i plus racunaj par cm djona na cipelama i dolazi se do knee band-a od 103 stepena...
A na ADV-u je knee band 90 stepeni...
Razlika drasticna...
Ja sam 194 , inace vozim obicnog GS-a , koji je nesto nizi od tvog Adv
A visina sedista je razlicita kod GT ( vislja ) i GT ( niza , sira , udobnija ) i mogu ti rec , sa mojih 194 , sedeo sam na oba , a sledece subote , 19 tog idem na test voznju , gresis po pitanju neudobnosti ...
Na ADV-u su noge ispruzenije i mogu da ustanem kada se umorim. Na ovome to mislim da necu biti u mogucnosti. Neka prodje test voznja pa se cujemo. I obrati paznju na taj segment...
Presao sam se malo , nisam racunao da bude tolika guzva , imali su GT i GTL , ali samo GT za probnu voznju , prvi je dan ... Bila je tu gomila ljudi i svi termini su vec bili ugovoreni
Ali mi nije zao jer , zbog torbe , da zena ima gde da se nasloni
Plus toga termini su jim bili samo po sat vremena
U to vreme dok sam bio tu , oba koji su ga provozali , su ga i kupili . Jedan je do sad vozio Bandita 1250 , neki Rus , a drugi je vozio Pana , starog 6 godina , reko covek vreme je da promeni motor
Sve u svemu , taj moj dileraj , jedan najmanjih za koje ja znam je prodao unapred 5 i juce do 2 poslepodne jos 3 ...
Uglavnom , dogovorio sam se sa mojim prodavcem da uzmem GTL za ceo dan prvom prilikom , da odemo ja i zena na mali izlet ... mada da ga kupim verovatno jos necu , nazalost
Prvi put sam sedeo na njemu da nije prikacen na zemlju i mogu ti rec da je iznenadujuce lagan na mestu , zvuk motora je FENOMENALAN i totalno sam zaljubljen
Javit cu ovde posle tog izleta , ali verujem da je za ljude nase visine resenje GT sa visljim sedistem