Radi se o nekom organizovanju druzenja u maju.
Ali gdje, na Tari. Ideja mi je da podjemo motorima do Grab-a (kamp na Tari) i da se tamo lociramo neka dva dana.
Znaci spavanja vecera uz vatru i sl.
Krenuli bi u subotu ujutro. Tamo bi bili oko 12.00.
Onda oblacenje ronlicakih odijela (ako ne znate voda je porpilicno hladna) i spremanje za prvo spustanje.
Poslije toga imamo veceru.
Za spavanje, ko hoce imaju apartmane, imaju bungalove a imaju i satore, pa ko sta hoce.
Onda ujutro fino dorucak, ponovo spustanje i mozda rucak.
Poslije toga pravac doma.
E sada zasto maj?
Zato sto bi tada rijeka trebala da je najjaca i najbrza. U sred ljeta je malo monotona, ali u ovom periodu kad se otapaju snjegovi trebalo bi da je extra.
Za grupu bi trebalo jedno 10-tak, medjutim ako nas se i vise prijavi nije problem jer imaju dosta kapaciteta.
Mislim da mogu odjednom da ugoste preko 30-tak ljudi.
Nisam jos nista sa njima pricao ali posto ih licno znam mislim da nece biti nikakvog problema.
Evo mozete vidjeti i njihov kamp
http://www.tara-grab.com/en/02_09.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom pogledajte, javite se da vidimo hocemo li se organizovati i mozemo li se organizovati.
Jos jedna bita stvar, do samog kampa (koji je inace na samoj obali) se moze doci kolima, a moze i motorom.
Put je grubi makadam, tako da Ice, goku i ostali koji imaju slicne motore malo ce vam biti teze.
Mislim ja sam gledao dolje ljude sa vespama kako su se spustali ali je bas zestok makadam na nekim dionicama tako da ne preporucujem.
Ali moze se. Malo lakse ali se moze.
E da ni za cijenu nista nisam vidio. To cu tek da pricam sa njima kad vdim jesmo li ZA. A na sajtu mislim da imaju zvanicne cijene (cisto zbog nekog planiranja).
S tim sto racunam da ako dolazimo kao grupa, mozemo dobiti neki popust