lijepa voznja i nova prijateljstva...535km
- Filip
- Biker wannabe

- Vozim: Spyder 50cc
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: lijepa voznja i nova prijateljstva...535km
Bravo vi ga momci. Odlicna ekipa. Galioti su prva liga i sa njima ne moze biti lose.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Bravo vam ga, drugovi
Kako se odma kumovi prepoznaju, a!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Nije da mi nije proslo kroz glavu... Jos zaboravih novcanik u kafanu dje smo sjedjeli, posteni Risljani ga vratise, vise nego posteno...Tattoo wrote:Prelijepo Slavko ... Samo , sto se okreces kad te neko nepoznat zove ?
Oni su tako pozvali neke Poljake na voznju ... turisti , onako slucajno se zadesili u Risan , i ...
... jos ih rodbina trazi , BRACA zacijenila veliki otkup ... gori su od Somalijaca
Dogovorismo se mi da idemo zajednio i da dovezem motor kod radionice... Otvorise vrata tamo dva motora ,nekako su mi izgledali kao pti-bulovi, tona opreme svaki nacin.... I sjedose na motore obadva sa arow auspusima u ler 'ricu' i onda se pogledas pa se prekrstise se oboica.... Hm mene kroz glavu prodje cekaj da mi kao zazvoni telefon pa da moram hitno na Cetinje, dje cu ja sa njima... Ali kao sto rekoh bilo je fantasticno, bez i jedne zamjerke, cak sto vise...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
E da,to su bili dani ponosa i slave! A ne kao danas,svi puni GPS lokatora,mobilnih telefona,čuda-čarolija...Tattoo wrote:Prelijepo Slavko ... Samo , sto se okreces kad te neko nepoznat zove ?
Oni su tako pozvali neke Poljake na voznju ... turisti , onako slucajno se zadesili u Risan , i ...
... jos ih rodbina trazi , BRACA zacijenila veliki otkup ... gori su od Somalijaca
Hahahaha,nisam uopšte pomislio kako je to tebi sve izgledalo,zaista si stoički izdržaoSlavkoPejovic wrote:Nije da mi nije proslo kroz glavu... Jos zaboravih novcanik u kafanu dje smo sjedjeli, posteni Risljani ga vratise, vise nego posteno...Tattoo wrote:Prelijepo Slavko ... Samo , sto se okreces kad te neko nepoznat zove ?
... jos ih rodbina trazi , BRACA zacijenila veliki otkup ... gori su od Somalijaca![]()
Dogovorismo se mi da idemo zajednio i da dovezem motor kod radionice... Otvorise vrata tamo dva motora ,nekako su mi izgledali kao pti-bulovi, tona opreme svaki nacin.... I sjedose na motore obadva sa arow auspusima u ler 'ricu' i onda se pogledas pa se prekrstise se oboica.... Hm mene kroz glavu prodje cekaj da mi kao zazvoni telefon pa da moram hitno na Cetinje, dje cu ja sa njima... Ali kao sto rekoh bilo je fantasticno, bez i jedne zamjerke, cak sto vise...
djodja wrote:Bravo vi ga momci. Odlicna ekipa. Galioti su prva liga i sa njima ne moze biti lose.
Hvala momci,ovo "prozivanje" mi miriše da ćemo morati neki đir organizovatiDrMracni wrote:bravo!
sa Galiotima sam uvijek raspolozen za voznju, moze samo da prija
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije