lijepa voznja i nova prijateljstva...535km

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Spyder 50cc

Re: lijepa voznja i nova prijateljstva...535km

Post by Filip »

lijepo!
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Bravo vi ga momci. Odlicna ekipa. Galioti su prva liga i sa njima ne moze biti lose.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Bravo vam ga, drugovi :clap: :clap: :clap: Kako se odma kumovi prepoznaju, a!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Žif si krf ti tfoju , hilmo ovde
+1389+
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Tattoo wrote:Prelijepo Slavko ... Samo , sto se okreces kad te neko nepoznat zove ?

Oni su tako pozvali neke Poljake na voznju ... turisti , onako slucajno se zadesili u Risan , i ...

... jos ih rodbina trazi , BRACA zacijenila veliki otkup ... gori su od Somalijaca :)
Nije da mi nije proslo kroz glavu... Jos zaboravih novcanik u kafanu dje smo sjedjeli, posteni Risljani ga vratise, vise nego posteno... :D
Dogovorismo se mi da idemo zajednio i da dovezem motor kod radionice... Otvorise vrata tamo dva motora ,nekako su mi izgledali kao pti-bulovi, tona opreme svaki nacin.... I sjedose na motore obadva sa arow auspusima u ler 'ricu' i onda se pogledas pa se prekrstise se oboica.... Hm mene kroz glavu prodje cekaj da mi kao zazvoni telefon pa da moram hitno na Cetinje, dje cu ja sa njima... Ali kao sto rekoh bilo je fantasticno, bez i jedne zamjerke, cak sto vise...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Tattoo wrote:Prelijepo Slavko ... Samo , sto se okreces kad te neko nepoznat zove ?

Oni su tako pozvali neke Poljake na voznju ... turisti , onako slucajno se zadesili u Risan , i ...

... jos ih rodbina trazi , BRACA zacijenila veliki otkup ... gori su od Somalijaca :)
E da,to su bili dani ponosa i slave! A ne kao danas,svi puni GPS lokatora,mobilnih telefona,čuda-čarolija... :lol:
SlavkoPejovic wrote:

Nije da mi nije proslo kroz glavu... Jos zaboravih novcanik u kafanu dje smo sjedjeli, posteni Risljani ga vratise, vise nego posteno... :D
Dogovorismo se mi da idemo zajednio i da dovezem motor kod radionice... Otvorise vrata tamo dva motora ,nekako su mi izgledali kao pti-bulovi, tona opreme svaki nacin.... I sjedose na motore obadva sa arow auspusima u ler 'ricu' i onda se pogledas pa se prekrstise se oboica.... Hm mene kroz glavu prodje cekaj da mi kao zazvoni telefon pa da moram hitno na Cetinje, dje cu ja sa njima... Ali kao sto rekoh bilo je fantasticno, bez i jedne zamjerke, cak sto vise...
Hahahaha,nisam uopšte pomislio kako je to tebi sve izgledalo,zaista si stoički izdržao :clap: :D
djodja wrote:Bravo vi ga momci. Odlicna ekipa. Galioti su prva liga i sa njima ne moze biti lose.
DrMracni wrote:bravo!
sa Galiotima sam uvijek raspolozen za voznju, moze samo da prija :)
Hvala momci,ovo "prozivanje" mi miriše da ćemo morati neki đir organizovati ;)
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »