Sumljam da ce neko ali da zovnem
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: Sumljam da ce neko ali da zovnem
Stvarno nema slika , evo obećavam da ću kupit kaku pederušu za okopasa u koju ću držat fotoaparat jer je dusa kad ga i ponesem vadit iz ruksaka svaki čas. Kao posle svakog malooo jačeg treninga ima upale- trapezi, podlaktice i zadnja loža najviše trpe 
+1389+
- Ljubishnja
- Grijač guma

- Vozim: KTM EXC 450
Sto se Maganika tice Janko ja ga tamo vise nemam zivaca ic a ostali predjeli prelijepi,stvarno vrhunska tura.Posle onolike kilometraze ja sam ocekivao da se ujutro necu moc mrdnut,ali nije bilo strasno.Malo frke preko Lole su nam pravile ove moderne cobanice,da su bile one nekadasnje rumene mi se nebismo bunili sto nam put preprecuju.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Ljubishnja wrote:Sto se Maganika tice Janko ja ga tamo vise nemam zivaca ic a ostali predjeli prelijepi,stvarno vrhunska tura.Posle onolike kilometraze ja sam ocekivao da se ujutro necu moc mrdnut,ali nije bilo strasno.Malo frke preko Lole su nam pravile ove moderne cobanice,da su bile one nekadasnje rumene mi se nebismo bunili sto nam put preprecuju.
Cobanice puste@;$@&))$!(;:-<{{%^<€+*><~¥
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Maganik je ove godine kao autoput u odnosu na prošlu a bogami sam ga se i ja zasitio za ovu godinu jer sam ga 3x prepeglao , barem ovaj dio od Gornjih Rovaca do Maganičkog polja. Ovaj dio Župski dušu dao za spidvej trke pa ko voli nek izvoli.
+1389+