bajkeri,ljubav,zene
-
markisa
- Stoper

Re: bajkeri,ljubav,zene
Jao Tatto sto mi te zao,pa ja sam izgleda mnogo srecniji od tebe a ti se nasao da djelis savjete.Nije izgleda tebi bas lako sa sobom.Uzivaj druze...svraticu da te prosvijetlim:)
- DUKA
- Grijač guma

Moj Markiša, zao mi je što 'mjesto regularne dobrodošlice moram da vam ovako počnem svoje obraćanje! Dragi Markiša hoću samo da vas upozorim da sa gore pomenutim ne ulazite ni u kakve diskusije i polemike! Samo pogledajte strukturu njegovih postova i bice vam jasno o kakvoj bezosjecajnoj i emotivno praznoj osobi se radi. Osoba koja ovaj forum uopšte ozbiljno i ne shvata daje sebi za pravo da se sprda tudjoj muci. Žalim ga. Iskreno. A što se tiče ovoga sto kaže Boško mislim da je to kako ishitreno i nepromišljeno! Može se i za 3-4 'iljade uzet vrh motor i da vas čekaju do nove godine ili božica čak! Porazgovorajte sa našim kolegom "lavlje srce"i shvatićete da sam u pravu!markisa wrote:Jao Tatto sto mi te zao,pa ja sam izgleda mnogo srecniji od tebe a ti se nasao da djelis savjete.Nije izgleda tebi bas lako sa sobom.Uzivaj druze...svraticu da te prosvijetlim:)
kako steee, kako ste svi ?!?!
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Markisha , svako je od nas imao takvih problema. Mogu ti reci da je i Tattoo prosao kroz isto , ali... sada se pravi vazan i dijeli savjete. Lako je njemu bilo preboljeti zenu koju voli , i koja ga je ostavila , kad je kod kuce imao suprugu i djecu , pa su mu pruzali podrsku , emotivno ga uzdizali...
Kupit ces i taj motor , bit ce para. Doci ce i ljeto , a sa njim i ,, cice ,, na more , a ti sa novom masinom. Zivot je nekad grub , ali moramo i prevazici neke stvari , kao sto je npr. jedan nas drug prevazisao motor , pa sad ne zna sto se cini od njega
Kupit ces i taj motor , bit ce para. Doci ce i ljeto , a sa njim i ,, cice ,, na more , a ti sa novom masinom. Zivot je nekad grub , ali moramo i prevazici neke stvari , kao sto je npr. jedan nas drug prevazisao motor , pa sad ne zna sto se cini od njega
Yamaha... Touching your heart
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Ali kolega, duka nijeste naveli da se pored motora mora pribaviti i adekvatna oprema koja vozaca,u ovom slucaju naseg markisu,stiti od raznih upala od kojih bih izdvojio upalu besike,prostate i ostalih vitalnih organa radi daljeg spolnog odnosa da ne kazem sexa koji je itekako vazan dio oporavka dragog nam kolege markise i zato su neophodne one moje predhodo pomenute cifre a i kamata je veca odnosno misli su sve vise upucene ka novcu a ne osobi zbog koje se desava sva patnja nasem nam markisi i shodno tome 7-8000 je minimum. Naseg kolezu markisu nema potrebe da iko ceka jer on pati od ljubavi a ne nedostatka para (jer ih vec ima na kamatu) tako da markisa trazi,trguj... Moja preporuka je neki sa vise auspuha jer nikad se ne zna... A kolegu tatoo-a pominjati necu jer se on ni u jednom trenutku nije okrenuo istini u lice i od srca pomogao nekom bicu sa ovog foruma a ni na putu. Markisa uzmi pravi motor,zelim ti brz oporavak i da nam se zdravo vratis!
Baracine stop!!!
Baracine stop!!!
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Ima jedan kod Nika , posle nove godine , kad mu ga vrate . Motor je TOP , a cijena je SHOK , baracine STOP, itd...
Yamaha... Touching your heart
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Eee...lako se vama sprdat...ne znate kako BOLI.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
markisa
- Stoper

............................
Last edited by markisa on 11 Oct 2011 11:37, edited 1 time in total.
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Eh, i ja sam nekada davno u mladosti patio... i nijesam izdrzao... ubio sam se
... srecom u pakao radi internet
... srecom u pakao radi internet
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Zakljucak> poslije ovoliko pisanja na ovu temu u ovako kratkom vremenu> svi smo mi emotivci i razumijemo markisu. Markisa pogodio si temu, no mi se cini da te jesmo nasmijali, ali ipak nema utjehe u musko drustvo 
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
vidi...kupi motor, a Poseidoni te zovu na jedno druzenje po hrvatskim otocima.......garantujemo zaborav svega 
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987