bajkeri,ljubav,zene

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: bajkeri,ljubav,zene

Post by DrMracni »

vidis markisa, zaboravio si na tu muku (da ne spominjem koju da se ne prisjetis) otvorivsi pandorinu kutiju ovim kastizima. ali na kraju krajeva vidis da pomaze zato ne htjeh na pocetku ovo reci :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Markisa druze da ti ne volis od motora samo sic za suvozaca?
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Cek cek prije, lock propustili smo mozda i najvaznije... Kupi motor (kamtasi, stric ,strina manje bitno), i onda pocinje najvaznije, sredjivanje istog... Dobices predlogae na forumu da motor stvarno bude, TOP... Ima tu svega, zmigavci, trake, karbonske ili obicne, oprema... Neces se kad imat' za glavu ufatiti... Eto nisi mogao dobiti vise savjeta za manje vremena pare da ne pminjem...
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... n.jpg?dl=1" onclick="window.open(this.href);return false;
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

SlavkoPejovic wrote:http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/217122_1920854910815_1525328999_2043792_314583_n.jpg?dl=1
Obavezno pogledati!!!
markisa
Stoper
Stoper

Post by markisa »

E znate sto je super...ja bacih pricu,inteligentniju no sto mnogi mogu da pojme i ovce se popalise i bleje li bleje.(cast izuzecima)
Postade ovo najcitaniji post otkad je foruma zahvaljujuci vama :).A ja sam samo jedan od vas koji se samo zakacio da vas probam,da probam dokle ljudska glupost moze da ide. :mrgreen: : Hvala mojoj supruzi na sugestijama tokom pisanja posta...mada vecinu onoga sam sam smislio :)
Ajte ljudi radite nesto,zar su vam zivoti tako dosadni pa po vas bijeli dan visite po bikerskom forumu.I to se jos takmice ko ce koju glupost vecu da kaze i umiru od smijeha...jadno...ajmo svi zajedno beeeeeeeeeeeeeeee...beeeeeeeeee... :D :D .Ajmo stoko praznoglava...ajmoooo...jos malo.Ja vam dan uljepsah...beeeeeeeeeee... :D
Last edited by markisa on 11 Oct 2011 13:14, edited 2 times in total.
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

SlavkoPejovic wrote:
SlavkoPejovic wrote:http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/217122_1920854910815_1525328999_2043792_314583_n.jpg?dl=1
Obavezno pogledati!!!
Samo izbacis ono "dl=1" iz linka i voila:

Image
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

markisa wrote:E znate sto je super...ja bacih pricu,inteligentniju no sto mnogi mogu da pojme i ovce se popalise i bleje li bleje.(cast izuzecima)
Postade ovo najcitaniji post otkad je foruma zahvaljujuci vama :).A ja sam samo jedan od vas koji se samo zakacio da vas probam,da probam dokle ljudska glupost moze da ide. :mrgreen:
Ajte ljudi radite nesto,zar su vam zivoti tako dosadni pa po vas bijeli dan visite po bikerskom forumu.I to se jos takmice ko ce koju glupost vecu da kaze i umiru od smijeha...jadno...ajmo svi zajedno beeeeeeeeeeeeeeee...beeeeeeeeee... :D :D .Ajmo stoko praznoglava...ajmoooo...jos malo.Ja vam dan uljepsah...beeeeeeeeeee... :D
Brate kako si nas zajeba...ti si novi smjer u medicini zvani PENALITIKUS DOZIVOTUS ;)
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Madza wrote:
markisa wrote:E znate sto je super...ja bacih pricu,inteligentniju no sto mnogi mogu da pojme i ovce se popalise i bleje li bleje.(cast izuzecima)
Postade ovo najcitaniji post otkad je foruma zahvaljujuci vama :).A ja sam samo jedan od vas koji se samo zakacio da vas probam,da probam dokle ljudska glupost moze da ide. :mrgreen:
Brate kako si nas zajeba...ti si novi smjer u medicini zvani PENALITIKUS DOZIVOTUS ;)
Hhahaha a mozda ga znas nemoj tako...
DUKA
Grijač guma
Grijač guma

Post by DUKA »

Madza wrote:
reka sam ti brate, samo ne znamo jos ko je... legenda, kako smo se primili kuku nama , stidim se u ime svih nas :oops: bas smo mnogo glupi...
markisu za predsjednika i markisinu zenu za prvu damu :D
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
kako steee, kako ste svi ?!?!
Post Reply