PRIDRUZITE SE...!:))

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Re: PRIDRUZITE SE...!:))

Post by mexiko »

urke wrote: ma nema ovamo konja,krava,kombija i sl.... :mrgreen:
Ima i konja i magaraca, vise no sto mislis. Ovo ne bi uradio niko ko ima dva grama mozga, a pritom moze sa tim da razmislja. Macka da mu izleti na put prevrnuo bi se pri toj brzini a ne nesto vece.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Mislim da je momak Đukanović što se zakucao u kombi , Bogu velikom fala pa je dobro i pretekao je ovi put. Postavljam pitanje svima koji odobravaju ovakvu vožnju u naseljenom mjestu i javnom saobraćaju. Što bi bilo , kako bi ste se osjećali da je recimo mjesto tog kombija toga dana bila kolima recimo Vaša žena , sestra sa djecom . :?: :?:
+1389+
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

NikGold wrote:Mislim da je momak Đukanović što se zakucao u kombi , Bogu velikom fala pa je dobro i pretekao je ovi put. Postavljam pitanje svima koji odobravaju ovakvu vožnju u naseljenom mjestu i javnom saobraćaju. Što bi bilo , kako bi ste se osjećali da je recimo mjesto tog kombija toga dana bila kolima recimo Vaša žena , sestra sa djecom . :?: :?:
a sta rade kolege sa mackama konjima i ostalima zivotinjama...
polako ljudi ,svi znamo
da uslovi puta diktiraju brizinu kojom se bezbjedno mozemo kretati,a mi nemamo na nasim putevima ni normalnih uslova ni kulture u saobracaju...
mico djukanovic u onom slucaju janko sto ga pomenu, nije bio kriv (osim sto je brizina pri udaru bila blizu 200 km/h) nego vozac kombija,jer je bio skroz pijan!!!!dosta puta smo komentarisali taj slucaj,neko u tom momentu da je isao tuda dozvoljenom brzinom tesko da je mogao tog kombija izbjeci....u svakom slucaju kad se sve sabere i oduzme mico je kriv i sreca sto nije ostao na licu mjesta.
konkretno ja i dostina njih sa kojima se druzim i vozim,i kao vecina kolega sa NLB osudjujem ludu voznju i voznju na zilet, i vozim koliko mogu sigurno sa prilagodjenom brzinom,to je nekih 90% vremena,ali majq mu,ponekad kad adrenalin proradi covjek zaboravi sve norme i zakone i udari po gasu ,e u tih 10 % vremena lude i brze voznje treba imati srece za ostale i za sebe.....
Ne treba izazivati sudbinu u svakom slucaju...a ti sparko kad krenes negdje za nk javi da se ne mimoilazimo po dzadi :mrgreen: no cemo te cekati negdje na pice ...
nadam se da se niko nije naso uvredjen i da ne upropascavamo covjeku temu vise...
.
poz za sve
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Ma nemoj me pogrešno shvatit, ne morališem jer i ja ponekad prećeram kolima doduše jer mi motor ima čitavih 30 ks :D . I često se pitam bi li mogao da se suzdržim na nečemu od 130-150-180 ks koliko imaju ti motori.Svi mi koji volimo motore volimo i brzinu, da se ne foliramo, a brzina povuče ali treba imati na prvom mjestu odgovornosti prema tuđem životu- čuveno čojstvo. živjeli
+1389+
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Ja ne znam sto ce onom suzukiju sa prvog snimka vise od one prve brzina kad sasvim solidno u toj brzini??? Brate vozis ga kao skuter i ljepota... Stvarno salu na stranu treba to sve vozit puni gas, pogotovo od savnika put zabljaka onamo ko ga spusti ispod 200 treba ga uhapsit :mrgreen:
Ovo je sad u modi pa i ja da napisem isto to:Zivjeli!
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

nikse goldse ne volimo svi brzinu, ;) evo ja prvi pa kako god ;) (mada to sumnjivo zvuci kad kaze coek sa 1200ccm )
risk,is what makes life worth living.
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

sparco wrote:nikse goldse ne volimo svi brzinu, ;) evo ja prvi pa kako god ;) (mada to sumnjivo zvuci kad kaze coek sa 1200ccm )
A volan,a sirena,a ... Nije to samo 1200 ima tu jos dosta toga,eee a ovo je samo napisao da se hvali kako mu motor ima (imao nekad) 1200ccm :mrgreen:
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Nevoli brzinu a istetofira curacpalac spotiva
+1389+
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

nista to ne znaci, ja volim svu tu opremu da se polako i udobno vozim, zato meni treba obrtni 5 na vr gasa, milina, ;)

tattoo za razliku od tebe izadjem nekad iz zag, sto cu mladost pa snaga zelja volja, sjeti se nekad kako tebi bijase, 20 30 godina nije velik period da se zaboravi ;p heheheheheheheheh
risk,is what makes life worth living.
Post Reply