Da neće koooooooo

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: Da neće koooooooo

Post by poka »

drugovi borci BRAVO!!!! :clap:
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

...nema sto fantazija, jos je pravo bilo sto sam vozio Ivanovoga Kawasakija...
sad malo da skrenem sa teme, izadjoh da "poslusam" do prodavice i da vidim versysa jel' ziv, kad ono...
Image
Image
posteni stari aerodrom....
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Stvarno pošteni :D , ali bez šale. Između PG banke i Volija stalno stoji bijeli novi GS i lik je ladno na sjedištu ostavio Shoei ds kacigu na sjedištu, jedno tri dana je stojala na motoru i da sam malo nepošteniji malo mi je falilo :lol:
+1389+
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Zdrava droga :)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Slavko je gotov!
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo!!! : )

cekamo i njegovih par slika, ima neki aparat od 450 kubika :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gacho
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: X city

Post by Gacho »

Dr.Fr.Mr.Prim Mracny Zivio!

Ekipa je kao uvijek prva liga,slike premier liga ali Brate prava jebada da nema Nika ili Rogonje na prag od kuce nego Bavaria,e vala kroz te pripizdine kuda jezdite tim domorocima su djede i pradjede pili kafu iz Brazila ili Kolumbije i zalivali Bavarijom.Dobra im je bila i Divka jecmenica i to su pili samo za praznik ali standard raste neumpljivo a sve se nema ali da znas da je navika jedna a odvika tristo.
Pozdrav Gospodi i Braci Bikerima pa se vidimo krajem mjeseca pravo vrijeme za gudolina(ili maloga prasca)na bulevar kod Vlada Bajice.Malo sam produzio da me ne bi opet cimnuli kao ove godine a i lova nije zanemariva.
Kako su rodile sljive i jabuke u Zupu hoce li biti rakije!
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Gacho wrote:Dr.Fr.Mr.Prim Mracny Zivio!

Ekipa je kao uvijek prva liga,slike premier liga ali Brate prava jebada da nema Nika ili Rogonje na prag od kuce nego Bavaria,e vala kroz te pripizdine kuda jezdite tim domorocima su djede i pradjede pili kafu iz Brazila ili Kolumbije i zalivali Bavarijom.Dobra im je bila i Divka jecmenica i to su pili samo za praznik ali standard raste neumpljivo a sve se nema ali da znas da je navika jedna a odvika tristo.
Pozdrav Gospodi i Braci Bikerima pa se vidimo krajem mjeseca pravo vrijeme za gudolina(ili maloga prasca)na bulevar kod Vlada Bajice.Malo sam produzio da me ne bi opet cimnuli kao ove godine a i lova nije zanemariva.
Kako su rodile sljive i jabuke u Zupu hoce li biti rakije!

hahahah kad god dodjes dobro je! :)

bice rakije, tj bice vocne dijete cijele zime :mrgreen: :mrgreen:
nista ljepse od vocnog dana, kruska, dunja, loza...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Slafko aj postavi sliku -Dom za vješanje :D
+1389+
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Evo i ja malo da dopisem po nesto... Tek sad sam stigao od "drzavnickih" obaveza koje smo imali space direktor i ja u susjednoj Hrvatskoj ali o tom cu na drugom topicu...
...vracam se na subotu, kao sto sam vec rekao, odlucujem se na svoj prvi enduro i mozel' bolje nego sa Jankom, Ivanom...
Polazak iz PG Janko i ja, dolazimo kod mracnog okupljanje ekipe i polazak... prvo stajanje na Vuciju...
Image
Image
"oni" se dogovaraju da idu "stazom" skijaskom!!??? Mi odosmo "putem" to puta nije gledalo al' ajd...
Image
Mracni "montira" opremu, selotep traka zlatila se...
Image
Izlazimo ako sam dobro zapamtio na Konjsko, pocinju manji problemi, razvardala se tablica na Yamahu...
Image
Odnekle se pojavise, mracni i Gunja...
Image
...prvi manji peh o kojem se vec pisalo naime pukla je guma na Gunjinu "segicu" e sad posto su SVedjani TOP, precizni i odgovorni, Huzgvarna odlucila da digne ruku na sebe... Ubijedismo je da to ne cini...STOP!
Image
Kad smo nasli kljuc 15 sve je bilo lakse...
Image
Image
...bice jos.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

...savjet koji sam odmah po promjeni gume naucio, NIKAD na daj previse gasa, kad imas sportske gume a na travi si jer ce se motor prevrnuti... Sto bi ja ne znam znam sa samo podje ispod mene i leze na stranu... Na srecu nije bilo nist je sam stojao u mjestu... Tako ispravismo Versysa... iput pod noge, pardon cuke livade, kamenjar, blato...

Image
Image
Image
Image
...
Image
Image
Ono malo puta sto je bilo uglavnom su koristili da ga preprijece...
A put dje ga je bilo prelijep...
Image
Post Reply