Ljudi, vi ne znate kako je dobro juce bilo. Tesko se atmosfera moze prenijeti ovako, na forum, rijecima, tj. slovima

Znaci cijeli dan je bio vrhuuunski hedonizam, od:
- najlaksih mogucih dogovora tipa "ocemo li?" - "ocemo!",
- preko voznje bez ijedne jedine lose situacije, uzivanje jedno kako je sve dobro klizilo,
- zajebancija sa Galiotima u Risan
- dje uspjednoh da isprobam BMW F800GS (Mracni i ekipo, uuuuuu, ovo je motor TOP (baracne STOP), vrhunski, bas, bas),
- onda radar koji me uhvatio na ogranicenju 60, na preko 100km i policajama koji su u momenat rekli, dobro je to "kolega" pustamo te jer si na motor (Policajac vozi BMW K75

),
- onda dalje gustanje do Trstenog, obilazak vrhunskog mjesta
- setnja starom gradu i vrhunski mediranski rucak
- kafa u jednoj odlicnoj kafani na Stradunu i .....
taman se razglalili, sprdamo se nesto, smijeh samo takav a Slavko u jednom momentu dize obrve i vice: A toooo, e jos ovo nam je nedostajalo! I smijeh nevidjeni, nailazi Jadranka, svi je kuliraju, a nas dvojica masemo

Citava pratnja staje, dok smo mi upalili aparata da je slikamo, ne alavertismo se u momentu da pridjemo da se slikamo sa njom, jer je zena bila stala i maltene cekala da joj pridjemo

)) Prejakoooo! Mogu samo da zamislim njenu reakciju, kad bi ukapirala da se slika sa dva fucmuta crnogorska, jer pretpostavismo da obilazi gradove jer izborna kampanja u toku pa skupljaju glasove
Kasnije voznja vrhunska preko Trebinja, Vilusa, Niksica i najdosadnijih 50km ravnoga puta do Podgorice, ali i to je proslo

Inace, preporuka za zimske dane: majica McKinley od flisa 24.5e i McKinley windstoper 65e. I nema zime. Ove dvije stvari uzeh za motor, planinarenje, i akobogda za skijanje, ali moze i za svaki dan, tako da TOPLO preporucujem

Uz ovo, zimske rukavice i dobre pantalone, nije nikakve zime bilo preko Vilusa i Niksica, oko 18h, a nije bilo preko 7-8 stepeni, bri brzini od 90-110 na najkedu, sto nije mala stvar.
Uglavnom, voznja vrhunska, svi koje smo zvali, a nisu posli zajebali su se

I kad stojim tesko me pratiti...