Ranko, Slavko i Jadranka...

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Ranko, Slavko i Jadranka...

Post by SlavkoPejovic »

...poslije enduro subote, dolazi asfaltna nedjelja. Krenusmo Ranko i ja iz PG oko 9h preko Cetinja, Budve i nezaobilaznog Risna na put ka Dubrovniku... Organizacija, sledeca dje idemo, ne znam da vozimo, ocemol' preko .... Niksica ili ili Cetinja, sve jedno... Ajd' idemo preko Cetinja vrijeme prelijepo taman lijepo razgalili motore... Reko pravi dan za Dubrovnik, mislis ,mislim e pa vozi...
Svracemo na kafu kod Galiota, sve se nadamo da neci i ono upaliti "strojeve"... Mala intervencija na Versysa zatezemo retrovizor koji se od jucerasnje enduraljke rasarafio... I nastavljamo ka H.Novom, Ranka zaustavlja radar, nesto se malop poprica sa njima i pustise ga... Prolazimo Dubrovnik i odlazimo do Trstenog...
Image
Image
Image
Image
Image
Vozimo sve u dosta ujednacenom tempu 90-110kmh...
Idemo do Dubrovnika malo da prosetamo, a atmosfera u gradu prelijepa opustena razmakli se turisti bas uzivamo...
Image
Rucali i sijedamo na Stradun da popijemo po kafu... Stradun skoro pust, kad eto jedna poznanica, veli djes' Ranko sto cinis Slavko... Ne mogasmo da se ne javimo al' je nismo svrtali i ako je insistirala..
Image
Image
Polazak za CG preko Trebinja, Niksica... Sve u svemu cca 370 km opustenih maksimalno...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Ranko, Slavko i Jadranka...

Post by ice »

hahahahahaha jel bilo "i was in Montenegro the day after yesterday!!":D
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ljudi, vi ne znate kako je dobro juce bilo. Tesko se atmosfera moze prenijeti ovako, na forum, rijecima, tj. slovima ;)
Znaci cijeli dan je bio vrhuuunski hedonizam, od:
- najlaksih mogucih dogovora tipa "ocemo li?" - "ocemo!",
- preko voznje bez ijedne jedine lose situacije, uzivanje jedno kako je sve dobro klizilo,
- zajebancija sa Galiotima u Risan
- dje uspjednoh da isprobam BMW F800GS (Mracni i ekipo, uuuuuu, ovo je motor TOP (baracne STOP), vrhunski, bas, bas),
- onda radar koji me uhvatio na ogranicenju 60, na preko 100km i policajama koji su u momenat rekli, dobro je to "kolega" pustamo te jer si na motor (Policajac vozi BMW K75 :)),
- onda dalje gustanje do Trstenog, obilazak vrhunskog mjesta
- setnja starom gradu i vrhunski mediranski rucak
- kafa u jednoj odlicnoj kafani na Stradunu i .....
taman se razglalili, sprdamo se nesto, smijeh samo takav a Slavko u jednom momentu dize obrve i vice: A toooo, e jos ovo nam je nedostajalo! I smijeh nevidjeni, nailazi Jadranka, svi je kuliraju, a nas dvojica masemo :) Citava pratnja staje, dok smo mi upalili aparata da je slikamo, ne alavertismo se u momentu da pridjemo da se slikamo sa njom, jer je zena bila stala i maltene cekala da joj pridjemo :))) Prejakoooo! Mogu samo da zamislim njenu reakciju, kad bi ukapirala da se slika sa dva fucmuta crnogorska, jer pretpostavismo da obilazi gradove jer izborna kampanja u toku pa skupljaju glasove :D :D

Kasnije voznja vrhunska preko Trebinja, Vilusa, Niksica i najdosadnijih 50km ravnoga puta do Podgorice, ali i to je proslo :)
Inace, preporuka za zimske dane: majica McKinley od flisa 24.5e i McKinley windstoper 65e. I nema zime. Ove dvije stvari uzeh za motor, planinarenje, i akobogda za skijanje, ali moze i za svaki dan, tako da TOPLO preporucujem :)
Uz ovo, zimske rukavice i dobre pantalone, nije nikakve zime bilo preko Vilusa i Niksica, oko 18h, a nije bilo preko 7-8 stepeni, bri brzini od 90-110 na najkedu, sto nije mala stvar.

Uglavnom, voznja vrhunska, svi koje smo zvali, a nisu posli zajebali su se ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Space Director wrote: Inace, preporuka za zimske dane: majica McKinley od flisa 24.5e i McKinley windstoper 65e. I nema zime. Ove dvije stvari uzeh za motor, planinarenje, i akobogda za skijanje, ali moze i za svaki dan, tako da TOPLO preporucujem :)
Uz ovo, zimske rukavice i dobre pantalone, nije nikakve zime bilo preko Vilusa i Niksica, oko 18h, a nije bilo preko 7-8 stepeni, bri brzini od 90-110 na najkedu, sto nije mala stvar.

;)
Vidiš Direktore da nije strašno i da možeš i ti hladnoću pobijedit no ti se bilo žao odvojit od tih 100 jevreja ;)

Svaka vam dala (pa i Jadranka )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Da mi je samo bio vidjet to mahanje Jadranki :lol: :lol: :lol: Kad vam se javila, ne bi me cudilo da ste, ono, glavu okrenuli....Pravi podgoricani, po udzbeniku, samo dje kakvu sprdnju da napravite
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

E neka ste vala te makine izveli u setnju!Lijepa voznja!
Post Reply