ma provjeravao sam sa nekoliko ljudi koji su isli. sve traze samo ako se tako zalomi. a i kad se zalomi bitno je imat kod sebe novcanice od 5 ili maksimum 10 eura. ja idem bey medjunarodne. pa ....
sparco wrote:ja opet da pitam trebal ovlascenje kad se ide u grupi, ako uzmem drugi motor da me puste? inace u albaniju je OBAVEZNA medjunarodna da znate , da se ne vrcete ka ja i ice spustene glave sa granice
Ovlascenje u grupu?treba boga mi
To ovlascenje nikad nisam cuo da je nekome trazeno na granicu ili u saobracaju...
Ali nikad se ne zna
poka wrote:ma provjeravao sam sa nekoliko ljudi koji su isli. sve traze samo ako se tako zalomi. a i kad se zalomi bitno je imat kod sebe novcanice od 5 ili maksimum 10 eura. ja idem bey medjunarodne. pa ....
eto vidis moj vedza. ja sam mislio da se moze mnogo lakse voznja po asfaltu organizovat, ali ....
ma sve ima da bude ok. a ako ne bude opet ce bit dobro!
A' koliko imate dilema brate što je too...
Uspite to gorivo i po 5 eura u džep(tj. 3x5 eura) ako zatreba koju prepreku preskočit(stojeći milicajci) i putuj igumane, neka vam problemi.
A što i ako vas vrate, idite granicom cika/caka do skadarskoga, dolje će vas čekat barka dizel(ili splav) i spuštite se u Ulcinj, puknite po jednu kafu poljubite po jednu prelijepu nagu ženu u vrat i vratite se doma, to je još ljepše no u skadar na pjacu ;}
Imam osjećaj da će vas zbog oglašavanja 300 motorista ić, ali po Micev'im prognozama biće fino vrijeme i ići će vas tačno četr(četvero) čojeka, što je super.