....zbog korišćenja prostora koji nije namijenjen za to(prodaja, i to ođe),a u cilju stvaranje materijalne koristi sebi i samo sebi,banovan si i sledeći post možeš postavit 23.juna 2314 godine,u 14:34.mikeli.pg wrote:A trebali bi svi skinut auspuhe, pa da prodefilujemo jedan krug kroz grad. Taman i da se motori malo izduvaju, pa cemo ih vratit neki drugi dan...
Prodajem Two Brothers izduve, povoljno.
motoristi ne...
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Re: motoristi ne...
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
prva đevojka,koju je je imao u 31.godini ,pobjegla je u nepoznatom pravcuSlavkoPejovic wrote:Ovaj covjek definitivno ima nesto protiv motorciklista...
,i od tada mrzi motoriste...
every second,every minute,every day I was lost
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Ova fotka zasluzuje refreshveskotg wrote:prva đevojka,koju je je imao u 31.godini ,pobjegla je u nepoznatom pravcuSlavkoPejovic wrote:Ovaj covjek definitivno ima nesto protiv motorciklista...,
i od tada mrzi motoriste...![]()
![]()
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Sto bi rekao brat Duka:"Dobra je kao zdravlje..." 
Meni upravo napisase kaznu 20e za prekoracenje brzine na trecoj traci puta NK-PG, na Bogetice. Stali na ono prosirenje i fataju pola kilometra naprijed, prije znaka. Veli, ne kaznjavamo do 80, ali ti si vozio okruglo 80, pa... E kad je tako, pisi Milijana.
Nije mi za 20eura, ali me boli na srce kakav smo posrani narod smrdljivi i nazadni koji ne vidi dalje od svoga nosa i radi najnaopakije sto moze. Bitno je da su oni meni uzeli 20e, a to sto na svakoj raskrsnici na svako narandzasto i crveno bar 2-3 auta prodju, to nema veze. A pravd
Jadno i naopako, no ajde sad.
Meni upravo napisase kaznu 20e za prekoracenje brzine na trecoj traci puta NK-PG, na Bogetice. Stali na ono prosirenje i fataju pola kilometra naprijed, prije znaka. Veli, ne kaznjavamo do 80, ali ti si vozio okruglo 80, pa... E kad je tako, pisi Milijana.
Nije mi za 20eura, ali me boli na srce kakav smo posrani narod smrdljivi i nazadni koji ne vidi dalje od svoga nosa i radi najnaopakije sto moze. Bitno je da su oni meni uzeli 20e, a to sto na svakoj raskrsnici na svako narandzasto i crveno bar 2-3 auta prodju, to nema veze. A pravd
Jadno i naopako, no ajde sad.
I kad stojim tesko me pratiti...
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Kolika je granica za DB na tehnickom ?
One plocice sto su na motoru nemaju veze, jer ih probija i fabricki izduv...
Na mom motoru stoji 91db na 600 obrtaja , a sa two brothers auspusima ima 125 db na leru
rekose mi u jednom servisu, da je kao standard za sve motore 104db gornja granica ???
One plocice sto su na motoru nemaju veze, jer ih probija i fabricki izduv...
Na mom motoru stoji 91db na 600 obrtaja , a sa two brothers auspusima ima 125 db na leru
rekose mi u jednom servisu, da je kao standard za sve motore 104db gornja granica ???
Yamaha... Touching your heart