Pa naravno ako su krivine toliko duge da se u njih ulazi preko 160-180 tu nema sanse...ali rijetke su te krivine toliko duge tako da...
Za cg i njene puteve mislim da ne treba nista brze
STINGER +1
VS vs VS VIDEO
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: VS vs VS VIDEO
evo jedan od mnogobrojnih dokaza o vome sto ja pricam
PS pogledati video do kraja

PS pogledati video do kraja
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Niko ne spori da ce RR napravit bolje vrijeme na stazi od supermota. Ali po meni ovaj video dokazuje samo to da je supermoto brzi u 80% krivina na ovoj stazi i da ga je rr pretekao samo zahvaljuci dugackom pravcu.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Na Grobniku je Goran Gajić ( ko ne zna,jedan veliki mudonja na 2 točka) svojevremeno pokidao sve na trci u klasi do 600ccm u kojoj je učestvovao sa SM mašinom. Bio je neprikosnoven kroz zavoje,kroz rupu,stignu ga na pravcu i opet im pobegne kad dođe do serije zavoja.
Na običnoj cesti,SM je super zajeban motor,ovo govorim iz iskustva jer sam imao trku sa momkom na Duke3 koji ima upola manje snage nego moj motor. Samo zahvaljujući tome što sam bolje poznavao cestu sam uspio ostati prvi iako mi je cjelo vrijeme disao za vratom. "Boj ne bije svijetlo oružje...." nego cohones!
Na običnoj cesti,SM je super zajeban motor,ovo govorim iz iskustva jer sam imao trku sa momkom na Duke3 koji ima upola manje snage nego moj motor. Samo zahvaljujući tome što sam bolje poznavao cestu sam uspio ostati prvi iako mi je cjelo vrijeme disao za vratom. "Boj ne bije svijetlo oružje...." nego cohones!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Goran Gajic Gajs...mnogo jak lik...nastradao,citaj povrijedio koljeno, na kraju trke kad je slavio lik iza njega naleti i opaliga u koljeno i ostao je ukoliko se ne varam invalid ne moze pomjerati nogu u koljenu. ali to ga nje sprijecilo i sa takvom nogom je vozio trku u krizevcima cini mi se i bio prvi...e sad mislim da vam je sve jasno ko je i kakv je taj vozac...ja isto kazem da je SM zajeban ako ne i bolji za nase puteve od R-a..ali opet kazem da je na stazi drugacija prica....Galiot wrote:Na Grobniku je Goran Gajić ( ko ne zna,jedan veliki mudonja na 2 točka) svojevremeno pokidao sve na trci u klasi do 600ccm u kojoj je učestvovao sa SM mašinom. Bio je neprikosnoven kroz zavoje,kroz rupu,stignu ga na pravcu i opet im pobegne kad dođe do serije zavoja.
PS kolega za tog duka ti vjerujem jer sam ja uz lipce sa mojim SD-omn "jedva" stizao jednog. na izlaski iz krivine ko iz topa da ga ispali jbt...evo neke snimke od gajsa
evo tog kobnog snimka kad je nastradao
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Kolika je maksimalna brzina najboljeg SM motora?
Kolika je maksimalna brzina bilo koje R hiljadarke?
Kolika je maksimalna brzina bilo koje R hiljadarke?
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
svaka staza đe ima kratkih i ne prebrzih krivina - tu je SM majka, neprikosnoven. tamo đe su duže i brže krivine, R je majka. nema tu velike filozofije
SM je lagan, okretan, a jak do zla boga, i ko ga zna vozit mnogo je zajeban, al u velike i brze krivine, da ne pominjem pravce, tu nema što da traži
SM je lagan, okretan, a jak do zla boga, i ko ga zna vozit mnogo je zajeban, al u velike i brze krivine, da ne pominjem pravce, tu nema što da traži
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Ovo ne postoji , nema ga...
Hellboy kupio ono smece od motora, pa postavlja snimke SM i gluposti.
Ako je Niko rekao da je rr bolji i brzi, onda je tako.
Hellboy kupio ono smece od motora, pa postavlja snimke SM i gluposti.
Ako je Niko rekao da je rr bolji i brzi, onda je tako.
Yamaha... Touching your heart
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor