Isao bi krajem aprila iz Srbije na primorje, zanimalo bi mi kojim putem je najbolje ici motorom.
Novi pazar, Prijepolje ili pak zabljak ? Predlozi sugestije dobrodosli
Beograd -Primorje, nabolji put?
-
rista467
- Stoper

- Vozim: Hornet 600
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Beograd -Primorje, nabolji put?
e ovako ides do zlatibora skrenes na sargan visegrad penjes se na sutjesku produzis za gacko bilecko jezero trebinje hn pa dalje 
risk,is what makes life worth living.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
jA BIK ti preporucio preko prijepolja na jabuku,pjevlja,pa na most djurdjevica tara,pa za zabljak i onda novim putem Zabljak-Risan.
Ovim novim putem imas prelijepe pravce,a od savnika predobre zavoje.Samo PAZI kad prodjes Zabljak,posle tunela dugackog(na 15-tak km od Zabljaka,na ulaz u Savnik) imas jednu patrolu opaku sto ne prasta,a moras na njih naici
,posle njih si lagan
Slab saobracaj,prelijepa priroda...takodje od mosta na tari pa do zabljaka...krajem aprila miris borova opija
Srecan put
Ovim novim putem imas prelijepe pravce,a od savnika predobre zavoje.Samo PAZI kad prodjes Zabljak,posle tunela dugackog(na 15-tak km od Zabljaka,na ulaz u Savnik) imas jednu patrolu opaku sto ne prasta,a moras na njih naici
Slab saobracaj,prelijepa priroda...takodje od mosta na tari pa do zabljaka...krajem aprila miris borova opija
Srecan put
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Amin! Pravo zbori Veljasin brat, malo saobracaja, dobar put, prelijepi predjeli!VeDzA wrote:jA BIK ti preporucio preko prijepolja na jabuku,pjevlja,pa na most djurdjevica tara,pa za zabljak i onda novim putem Zabljak-Risan.
Ovim novim putem imas prelijepe pravce,a od savnika predobre zavoje.Samo PAZI kad prodjes Zabljak,posle tunela dugackog(na 15-tak km od Zabljaka,na ulaz u Savnik) imas jednu patrolu opaku sto ne prasta,a moras na njih naici,posle njih si lagan
![]()
Slab saobracaj,prelijepa priroda...takodje od mosta na tari pa do zabljaka...krajem aprila miris borova opija![]()
Srecan put
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
I ja BIK ovuda odlican putVeDzA wrote:jA BIK ti preporucio preko prijepolja na jabuku,pjevlja,pa na most djurdjevica tara,pa za zabljak i onda novim putem Zabljak-Risan.
Ovim novim putem imas prelijepe pravce,a od savnika predobre zavoje.Samo PAZI kad prodjes Zabljak,posle tunela dugackog(na 15-tak km od Zabljaka,na ulaz u Savnik) imas jednu patrolu opaku sto ne prasta,a moras na njih naici,posle njih si lagan
![]()
Slab saobracaj,prelijepa priroda...takodje od mosta na tari pa do zabljaka...krajem aprila miris borova opija![]()
Srecan put
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- Endurio
- Grijač guma

- Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.
Četr bambija za ovu rutu, znači iz 1-1.VeDzA wrote:jA BIK ti preporucio preko prijepolja na jabuku,pjevlja,pa na most djurdjevica tara,pa za zabljak i onda novim putem Zabljak-Risan.
![]()
Srecan put
Takozvani put preko Izengrada, jer je onaj drugi preko Višegrada
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
long live ''copy-paste''!
ne pitaste čoeka koji mu je prioritet,da brzo stigne ili da uživa,jer kako je krenulo moraće se zabundat dobro, ako ide tijom putom...a opet,mozda bude i 36°C tada
a možda će i za Bar,pa mu onaj lijepi Pljevljak u Budvu uzme vozačku?

ne pitaste čoeka koji mu je prioritet,da brzo stigne ili da uživa,jer kako je krenulo moraće se zabundat dobro, ako ide tijom putom...a opet,mozda bude i 36°C tada
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
rista467
- Stoper

- Vozim: Hornet 600
Hvala vam puno na odgovorima,slobodno nastavite sa izlaganjem misljenja
Isto sam pitao i na Bjb kod nas, i rekose mi takodje da je put preko zabljaka nov ali da je ladno ko zmija
Nije mi cilj da stignem nesto brzo, ali bih izbegao kanjon morace zbog bezbednosti kao i mitovima o tunelu 27 .... U Bar ne idem... Koliko vremenski treba od Zabljaka do Risna odnosno Tivta ?
Isto sam pitao i na Bjb kod nas, i rekose mi takodje da je put preko zabljaka nov ali da je ladno ko zmija
Nije mi cilj da stignem nesto brzo, ali bih izbegao kanjon morace zbog bezbednosti kao i mitovima o tunelu 27 .... U Bar ne idem... Koliko vremenski treba od Zabljaka do Risna odnosno Tivta ?
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Moze bit oko zabljaka i prevoja na Vojnik,mada je temperatura poprilicno subjektivna stvar
,ali mislim da uz malo robe/opreme,ne bi trebalo da je problem..
Zabljak-Risan je oko 150 km,a Risan-Tivat jos 30-tak...
Alternative platijama u april vise nema
Zabljak-Risan je oko 150 km,a Risan-Tivat jos 30-tak...
Alternative platijama u april vise nema
- Darko83
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaxa XTX
preko Zabljaka definitivno predlazem a do tivta od njega imas 3 sata sata NEagresivne voznje(sa trajektom) uzivaj u putu !