S T O P
- Jocko Africa
- Grijač guma

- Vozim: Twin Africa XRV 750
S T O P
E pa dragi moji bikeri imam jednu losu vijest za nas !! Radi se o tome da je policija prije nekoliko dana zabranila saobracaj za sva motorna vozila u ulici u kojoj se nalazi nas i vas moto club.Zabrana je cak i za taxi vozila... Nisam odmah objavio ovu zabranu jer sam se nadao da je to samo privremeno ali izgleda da nije.Alternativni put do nas je preko opstinskog parkinga koji se nalazi paralelno sa nasom pivnicom pa preko livade pored stepenista,pravo do nas..Oni sa sportskim motorima imaju blize vrticu nizi parapet koji treba preci pa opet livadom pored stepenista.Radimo na tome da nam dozvole prolaz normalnom ulicom i nadam se da cemo naci dobro resenje za nas !! Eto toliko !! Pozdrav !!
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: S T O P
daboga nam poceli i vazduh naplacivali sto disemo.....a oce li im bit malo zemlje kad podju dolje....ne mogu ponijet nista sa sobom
ma ko ih hebe..ne moze nam niko nista...najjaci smooo
ma ko ih hebe..ne moze nam niko nista...najjaci smooo
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Kako je krenulo u BD ce se moc samo magistralom, ko ide za TV i dalje. Dobro bi bilo kupit jedno 1000m2 zemlje u markovice i tamo napravit parking i autobusm vozit turiste do Budve. Em naplatis parking, em naplatis autobski prevoz, da se napunis ka brod.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
onaj dan dobro prođoh.. krenuo ja od BBC-a put napolje a on uzeo lizalicu i mjerka me... ja na vrijeme dadoh žmigavac udesno pa je odustao od zaustavljanja.
a što ćeš, ka i sve ostalo i to će se poštovat i bit aktuelno 15 dana dok se ne zaboravi...
a što ćeš, ka i sve ostalo i to će se poštovat i bit aktuelno 15 dana dok se ne zaboravi...
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
E konacno nesto dobro ,necete mi vise divljat po setalistu,palit gume se vasim ljubimcima dobacivati predivnim prolaznicama oskudno obucenim jer je kriza u drzavi.ja bi vama zabranio da ih i izvozite iz garaze pogotovo onaj Triumph crni zlatni e on je najgori od sve dece... 
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Jocko , možeš li prebaciti jedan šank preko puta , na tu livadu ?
Nemoj da sjedimo u lokal bez motora

Nemoj da sjedimo u lokal bez motora
Yamaha... Touching your heart
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
malo i da se proseta nije zgoreg il selite klub u perlu
risk,is what makes life worth living.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
po zakonu koji je trenutno na snazi (nisam uspio da vidim prijedlog novog zakona koji je, mislim, trenutno u skupštinskoj proceduri) možeš motociklom doći do one raskrsnice: pravo - stara autobuska, desno - stari grad, lijevo - BBC, te onda sići sa motocikla i gurati ga do BBC-ija.
Recimo, tako može da uradi i grupa od, npr. 15 motociklista istovremeno ...
Recimo, tako može da uradi i grupa od, npr. 15 motociklista istovremeno ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
U vezi toga, imam predlog za Jocka i ekipu: da svako ko dogura motor do BBC-a dobije free pivo da povrati dušu. Ko je ZA?wulfy wrote:... možeš motociklom doći do one raskrsnice: pravo - stara autobuska, desno - stari grad, lijevo - BBC, te onda sići sa motocikla i gurati ga do BBC-ija.![]()
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Evo zadnjih par dana su popustili pa se do BBC-a opet moze motorom. Nije zvanicno ali za sad pustaju da se prodje.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;