Kako ti već rekoh: ,,bajker početnik sjedne na motor, odredi cilj, i krene ... iskusni bajker sjedne na motor, odredi pravac i krene ...''
Putovanje...?
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Putovanje...?
Kako ti već rekoh: ,,bajker početnik sjedne na motor, odredi cilj, i krene ... iskusni bajker sjedne na motor, odredi pravac i krene ...''
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Hvala Vukane...wulfy wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Bice bice mracni nego nikako da se pohvatam sa vremenom... Inace Val Gardea je u sistemu "Dolomiti super ski" t.j. Kako oni deklarisu 1.500 km staza... Ja cu ove godine ici u decembru na Krownplatz kod Brunica, tako da ti za to poslati kompletnu informaciju...DrMracni wrote:moze li sto vise slika iz val gardene?
nesto me interesuje zbog skijanja
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Bice bice...Madza wrote:Bravo Slavisa,lijepa tura...djeluje mi poznato![]()
p.s.daj jos slika!
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

"smijesi" se se jedan TDM, radim na tomemikeli.pg wrote:Vala Pejovicu svaka ti cast. 3500km vozit po bijelome svijetu, jesti svakakvih jela, nekakve vunice, iszgubit telefon...
Uspio si da provedes lijep odmor , i uradio si odlican putopis. Vidim te iduce godine na kakvi veliki motor dje se javljas sa Nord kapa, ili kako rece jedan nas brat, sa Kaponorda.
P.s Djodja prodaje Tigra
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Neka to nego je cak komentarisala da bi se mozda ipak i provozala na motor... (do godine)...vuk wrote:Svaka čast.Moram primijetit da je, uprkos svom tvojem trudu, najveći kralj ipak ispala tvoja žena, respect
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Ova ti je ka Njegosevawulfy wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
Bosko
- Silovatelj krivina

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Bosko, kao sto vidis umalo se nijesmo sreli... U dan se mimoisli, sto se tice auspuha stavljen DB kiler, odavno...sparco wrote:hm mozda za vikend nedje nabasamo jedan na drugogdje ces dalje zboriiiiiiiiii ?
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
SlavkoPejovic wrote:"smijesi" se se jedan TDM, radim na tomemikeli.pg wrote:Vala Pejovicu svaka ti cast. 3500km vozit po bijelome svijetu, jesti svakakvih jela, nekakve vunice, iszgubit telefon...
Uspio si da provedes lijep odmor , i uradio si odlican putopis. Vidim te iduce godine na kakvi veliki motor dje se javljas sa Nord kapa, ili kako rece jedan nas brat, sa Kaponorda.
P.s Djodja prodaje Tigra...
Pusti TDM-a no vataj Djodjinog Tigera!!! TDM je ok ali je Tiger 5 put bolji!
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;