Putovanje...?

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: Putovanje...?

Post by SlavkoPejovic »

Roki wrote:Kad bih ja morao birati izabrao bih Tigera a na skali medju putnim endurima bi mi TDM bio nedje oko 10 mjesta. Moje iskreno misljenje
To sigurno Roki potpuno se slazem sa tobom, nego ja mnogo koristim motor za gradske borbe, tako a mi je jako vazna tezina (ako sam dobro zapamtio TDM je tezi nekih 7-8 kg od Kawasakija) i mogucnost za manevraciju kroz grad...
Realno, je rijetko pravim voznje duze od 500-600 km,tako ta mi je nije pripritet da motor bude previse putno orjntisan. Nekako sve sto ja trebam je sazeto u Versysu, e sada njegove nedostatke cini mi se da pokriva TDM,kojem je po mom misljenju najveci nedostatak prvenstveno cijena jer je" too mach" kao novi, a kao polovni cini mi se kao dobra kupovina uz "pravu" cijenu...
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

Cuo sam da je prije neki dan kod Djefija kupljen TDM za 8600eur.
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Laki 086 wrote:Cuo sam da je prije neki dan kod Djefija kupljen TDM za 8600eur.
Mislim da je taj motor 2008-2007 godiste i bez ABS, da su zbog toga spustili cijenu...
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

Sto ne vidis onaj TDM u pg , bijeli ? Presao je oko 5000km. Cpvjek ga ne vozi, kao nov je.
Imas nedje na Autodiler.me
cijena je oko 5500 e cini mi se, i jos neka spusti za registraciju...
To ti je da prodas Versys i da malo pridas, i eto ti motor za Peru i Ande iduceg ljeta. Tamo nijesi bio, jel da ?
Yamaha... Touching your heart
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

mikeli.pg wrote:Sto ne vidis onaj TDM u pg , bijeli ? Presao je oko 5000km. Cpvjek ga ne vozi, kao nov je.
Imas nedje na Autodiler.me
cijena je oko 5500 e cini mi se, i jos neka spusti za registraciju...
To ti je da prodas Versys i da malo pridas, i eto ti motor za Peru i Ande iduceg ljeta. Tamo nijesi bio, jel da ?
ovaj motor stvarno izgleda perverzija...ako vec to trazis mislim da bi trebao pogledati ovaj motor....ako vec nisi :D
PS a jos je i vlasnik motora prezimenjak ti :D
Post Reply