Uhhhh,mnogo dobro bilo
Znaci krenuli smo oko 9 sati,i isli prekobrdjem za bjelasicu ,ali sa malo poznatim rutama.Imali smo i plan ako ostane sto vremena da krenemo preko mojkovca za kosanicu s druge strane tare,ali vaziiii

,bjelasica je poprilicno velika,mislim na strane koje pripadaju ostalim opstinama,i prelijepa,sa izmisljenim putevima za voznju.
Imali smo blata,padova,uspona...ma svega ,i naravno FUUUCK situacija nije 'falilo
Nemam mnogo slika,ali okacit cu sto imam pa neka ekipa dopuni
Skretanje sa magistrale za prekoprdje,dusenje guma i spremniza boj
Vrhovi Sinjajevine
Plan bjese da se vise ne gleda asfalt i magistralavec da bukvalno pregazimo taru kod magistrale Kolasin-matesevo i pocnemo penjanje na bjelasicu,ali nisam bio siguran za taj put,pa morasmo malo magistrale zagazit.
Skrenuli smo u mjesto Skrbusa,i avantura moze da se nastavi
Naglo se penjemo na jedan od vrhova bjelasice,putevima rodjenim za pun gasss

Na samom vrhu crkva-planinarski dom "Krivi do"
Plan je bio da se preko ovog vrha nadovezemo na put za Lubnicu,pa onda da produzimo za pesica jezero.Prepreka nam je bilao jedna strmina bez puta ikakvog,ali su ovi amateri na asfaltne gume

,tako da na to zaboravismo.
Nastavismo putem,i dolazimo na raskrsnicu,lijevo skijaliste putem-desno skijaliste stazom

... DESNO !!:D
Izadjosmo na stazu,poka i equalilibrum odustase na vrijeme,a ja i stinger krenusmo u silazak bez povratka
Da problem bude veci,stazom su usekani neki kanali metra dubine sa sve nagibom.Stinger odusta od staze,pa skrenu krozsumu i izadje na put,i ja sam mislio ali bjese kasno.
Ne bjese druge no stazom.mnogo zeznu ta rabota sa dosta FUUCKKA

,ali dobro sve prodje...
Kad se nadjosmo na rampu skijalista,podjosmo standardnim putem preko vranjka,ispod Crne glave,i prasumom do biogradskog.
Malo stisnusmo na gas stinger i ja,a kroz sumu ide put u ritmu-Druga,gass,koci-lakat krivina.druga,gass,koci-lakat krivina.druga,gass,koci,koci...FUCCCkKKk
E samo sam ga cekao da me pokupi pozadi
Eto toliko od mene