NikGold wrote:Uh sto jedem svoja jajca sto nemoga svama.
prosle godine smo isli Gunja Ljubisnja i ja stim da smo mi od PG preko Pipera makadAmali do Vucija pa preko Mlijecnog brda na Lolu i dalje na Semolj pa Preko Bara na Sinjajevinu. Vi ste na Sinjajevinu se popeli na Vratlo pa preko Starackog polja dalje prema Gomilama i Zaboju . Samo jeste li preko Semolja ili ste se spustili na magistralu ili sa Lole na Boan

.
Ivo moras neki motor kupovat za peglanje ovaj turizam ti ne racunam
PS pozdravi i Gunju i Vedzu jer se ne javljaju na telefon i molim te objasni im kad ih ja zovem njima je besplatno. hvala
hahhaha
pricao mi je gunja preko cega ste sve preprijecili put

ma nije mi vise do turisticke voznje, usao sam opet u stos i zabava je na nivou, ali jedem se vise nego sto se vidi
kuda smo isli, znas da nemam pojma gunja, vedza i jovan su se stalno konsultovali ja sam samo pratio i uzivao

znam samo da smo vozili sat dva vise nego sto je trebalo ali ko te pita samo kad motor radi, goriva ima i gume nijesu probusene. nedje po sred sinjajevine sam stao mislio sam da sam probusio zadnju gumu i nijesam psovao vec mi je bilo drago sto je nedje oko 2h popodne i sunce grije, pa cemo se snaci nekako, stvarno je pustinja... srecom guma je bila dobra, samo je teren bio takav da sam stalno gubio dobro prijenjanje.
@Franc hvala na savjetu, jesi li ih probao... znam da u sustini bez gore-tex memrane nista nije dobro, ali opet takve kostaju 300-400e...
@Vedza, dje je tu zabava ako je sve po planu