Kako znas da je bila tvojabikerboy wrote:hahah moja bivsa vista
Fotografije nasih ljubimaca
- DODAMAN
- Grijač guma

- Vozim: Black cruiser
Re: Fotografije nasih ljubimaca
- bikerboy
- Grijač guma

kupio sam je u bd od jednog starijeg cice koji je novu kupio u bar mislim,imala je 1500km,prodao sam je posle mozda 4 mjeseca sa oko 5000km jednom momku u nk.pa si je ti kupio,valjdaDODAMAN wrote:Kako znas da je bila tvojabikerboy wrote:hahah moja bivsa vistaod koga si je kupio?
- DODAMAN
- Grijač guma

Tacnobikerboy wrote:kupio sam je u bd od jednog starijeg cice koji je novu kupio u bar mislim,imala je 1500km,prodao sam je posle mozda 4 mjeseca sa oko 5000km jednom momku u nk.pa si je ti kupio,valjdaDODAMAN wrote:Kako znas da je bila tvojabikerboy wrote:hahah moja bivsa vistaod koga si je kupio?
a 99posto sam sig da je moja
izbaci koju sliku jos da se uvjerim odma
- bikerboy
- Grijač guma

[/quote]
Tacno
jesi li ti padao sa nje?[/quote]
jesam jednom..zato je ofarban rezervoar i prednji blatobran.i rolbar se polomio.to je jedino od stete bilo.
a imao sam kofere koje sam makao jer su preko rupa nepodnosljivi bili,i nekakve sam oldschool resice sa rucki makao 
Tacno
jesam jednom..zato je ofarban rezervoar i prednji blatobran.i rolbar se polomio.to je jedino od stete bilo.
- DODAMAN
- Grijač guma

Neko je upropastio kompletnu instalaciju no srecom u Baru zivi i radi doktor u Crnoj Gori za Viste pa je sve vratio na fabricko stanje i bas se pitao koji je to "genijalac" prespajao , vec su poceli da gore kablovi. Neznam da li je tebi to neko radio ili Jovanu iz Niksica
- bikerboy
- Grijač guma

sa vistom sam jedino imao problema sa auspusima i isao sam jednom kod dina u bar da to zavrsim..kod njega slobodno radi sve ne vistu
imao ih je dosta tako da ih zna u saraf
uglavnom,nek je sa srecom vistica da te dobro sluzi 
- DODAMAN
- Grijač guma

Hvala i zdravo mi bio! Zato si me ti pitao kako te slusa Vistabikerboy wrote:sa vistom sam jedino imao problema sa auspusima i isao sam jednom kod dina u bar da to zavrsim..kod njega slobodno radi sve ne vistuimao ih je dosta tako da ih zna u saraf
uglavnom,nek je sa srecom vistica da te dobro sluzi
Na Dina sam i mislio, doktor je za Viste, rece da mu je poznata ali nije mogao da se sjeti sta je radio na nju. Sto je zapravo bio problem sa auspusima?
- DODAMAN
- Grijač guma

Zato sam je i uzeo, jer sam znao da sto se servisa tice necu imati problema. To je za pocetak, samo sam htio da se skinem sa skutera i da predjem na brzince.
Koliko para toliko kilometara
Koliko para toliko kilometara
- DinoPauk
- Stoper

- Vozim: HONDA CBR 900RR
brrrrrrrrrRRRRRRRRRRMmm