BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem

Post by velimlje »

I da vas vratim na temu , u vezi ovog ''recalla''

radi se o 31 motoru , u Kanadi , BMW ne daje zvanicne izjave , ali je predpostavka da su to prvi motori neke serije koji su otisli najdalje ( Kanada ) i greska je pronadena i odklonjena unutar BMW-a jer ni jedan jos nije isporucen

po nekima , radi se o starom motoru , ADV verzija , ali rekoh , nema jos zvanicnog objasnjenja

a da su mnogi to prihvatili kao razlog za zezanje , pa to se podrazumeva :D
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

E ako mi necete zamjerit bih progovrio dvije...
Velimlje, brate moj, pridruzio si se forumu 2009 godine, a ja 2012, mart mjesec. Ja sam ukapirao da se na ovom forumu podbadaju svi vozaci Stromova i nebitno kojeg BMW-a i u cilju zajebancije i dobrog raspolozenja, a ne u cilju omalovazavanja ili ne daj Boze vrijedjanja. Ne znam zasto si svu ovu pricu oko BMW-a toliko primio k srcu. Dovijeka ce se Slavko i Bokibd na jednoj strani i dexbudva na drugoj strani prepucavat oko Stroma i Kawasakija, slowridera ce svi da zajebavaju oko ZUTOG BMW-a, nas vozace Versysa vec svi kuliraju kolko nismo vrijedni pomena uopste itd itd itd... Sve je to zajebancija, niko odje nikoga ne hejtuje, i zaista mi nije jasno sto si krenuo s onom pricom sa cavlovicem i nastavio sa ostalima u ovom smjeru. Opusti se, stari, daj da razgovaramo u normalnom tonu i druzimo se zbog onoga zbog cega smo svi tu, a ne ko je sto reka i sto mi je ovaj odje reka i ovo i ono. Ako je rekao nesto za BMW ka da ti je glavu otkinuo (upravo je ovo cavlovic reka). Poserem se i u BMW i u svaki drugi motor ako je taj isti motor razlog ovakvog nacina komunikacije odraslih ljudi. Valjda je bitnije da se druzimo i da kad dodjes ovamo podjemo da se izvozamo par dana, zakljemo po koju kobasicu i popijemo koju bacvu piva, no je li bolji moj ili tvoj motor i je li statusni simbol ili nije. Ka da je bitno brate, oganj ga izgorio prije sjutra!
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: AW: BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem

Post by velimlje »

Falco wrote:
Voze ga srednjovjecni bajkeri koji mogu da ga priuste, narocito jer se za svaku sitnicu mora doplatiti, tako da mu se cijena brzo naduva do skoro 20.000 €.

Izvini , Falco

sto te ponovo citiram , godine verovatno :D

i ja cu ove godine da napunim 50 , valjda se racunam u te ''srednjovjecne'' bajkere , mada meni bi se vise svidalo samo ''vjecni''

al ne ide , nazalost , to svi znamo ...

to za cenu je relativno , jeste da se , ako kupujes novog brzo ''nagomila'' cena , ali svi ti ''dodatci'' nisu mnogo jeftiniji za druge motore , ili jos gore , nema jih ...

ovako , ko voli nek izvoli ...

a ja volim , i zivi se samo jednom .

ne mogu bas 20000 Eura , ali sacekat cu ja malo , nikad ne kupujem nov motor , previse se gubi u prve 2 godine

Ovako se razmisljam da , kad bude vreme da kupim motor uzmem polovnog K1600 , onda ce sve primedbe o tome kako za to zaista nema potrebe bar biti malo realnije

sa kamionom se i dalje necu slozit

jer nema tog kamiona koji moze da osisa dobar deo postojecih motora ko sto K1600 moze

Nastavimo sad na temu , ako se slazete ... :pray:
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Re: AW: BMW R 1200 GS za 2012-tu sa vodenim hlađenjem

Post by Rvasanin »

velimlje wrote:Nastavimo sad na temu , ako se slazete ... :pray:
Slazemo, bate, samo da batalimo s ovom pricom ! Da se zna, Versys 650 2008 i to zeleni je najbolji motor na svijet i statusni je simbol svih nas podgoricana! Ima li ko kakvija problema s tim? :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Rvasanin wrote:E ako mi necete zamjerit bih progovrio dvije...
Velimlje, brate moj, pridruzio si se forumu 2009 godine, a ja 2012, mart mjesec. Ja sam ukapirao da se na ovom forumu podbadaju svi vozaci Stromova i nebitno kojeg BMW-a i u cilju zajebancije i dobrog raspolozenja, a ne u cilju omalovazavanja ili ne daj Boze vrijedjanja. Ne znam zasto si svu ovu pricu oko BMW-a toliko primio k srcu. Dovijeka ce se Slavko i Bokibd na jednoj strani i dexbudva na drugoj strani prepucavat oko Stroma i Kawasakija, slowridera ce svi da zajebavaju oko ZUTOG BMW-a, nas vozace Versysa vec svi kuliraju kolko nismo vrijedni pomena uopste itd itd itd... Sve je to zajebancija, niko odje nikoga ne hejtuje, i zaista mi nije jasno sto si krenuo s onom pricom sa cavlovicem i nastavio sa ostalima u ovom smjeru. Opusti se, stari, daj da razgovaramo u normalnom tonu i druzimo se zbog onoga zbog cega smo svi tu, a ne ko je sto reka i sto mi je ovaj odje reka i ovo i ono. Ako je rekao nesto za BMW ka da ti je glavu otkinuo (upravo je ovo cavlovic reka). Poserem se i u BMW i u svaki drugi motor ako je taj isti motor razlog ovakvog nacina komunikacije odraslih ljudi. Valjda je bitnije da se druzimo i da kad dodjes ovamo podjemo da se izvozamo par dana, zakljemo po koju kobasicu i popijemo koju bacvu piva, no je li bolji moj ili tvoj motor i je li statusni simbol ili nije. Ka da je bitno brate, oganj ga izgorio prije sjutra!
Prijatelju , slazem se sa svim sto si rekao

samo sto mi fali ''treninga'' u zezanju

pa se posle neko nasao da sam nekog vredao , a nisam imao tu nameru .... to je sve

Ne vredam se ja lako , naprotiv
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Velimlje,ti si nase gore list! :clap:
14:23
Post Reply