Naljepnice za kola...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Re: Naljepnice za kola...

Post by VeDzA »

:clap: :clap: :clap:
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Hvala, ljudi...
Madza wrote:Brate meni treba za Podgoricu jer imam mnogo drugova koji bi nalijepili ovo na auto!
Ja sam do sjutra u 12.00 u Nikšiću, tada krećem za PG i onda sam tamo od jedan do četiri popodne, pa ti mogu dati ili ostaviti negdje da uzmeš...
Orion wrote:ovtavi mi nekolike ;)
Nema frke. Ako sjutra budeš na poslu od jedan do četiri, taman ću ti tamo donijeti...
NikGold wrote:Vec ljudi radili u Hrvatskoj ,Srbiji, i mislim da je dobra stvar . Samo treba razradit temu , ustvari i netreba nego ukrast vec gotov proizvod od komsija. Ljudi koji ozbiljno to rade su razmatrali font, velicinu, boje i raspored boja ,flouroscentni materijal ...da bi citav stiker bio sto uocljiviji i maximalno postigao efekat. poz
Nemam pojma, meni je ovo palo na pamet pred spavanje, i narednog dana sam napravio ovo i odnio na štampanje... Sad mi je baš krivo što nijesam provjerio ko je to ranije radio (jer bi bilo bolje da su fluorescentne, možda i upadljivije (mada sam računao da je dovoljan ovaj trougao i crvena boja da se ljudima skrene pažnja)). Doduše, ljudi gledaju manja slova od ovih kad rade ljekarski za polaganje, kontam da mogu vidjeti.

Nikšićanima mogu danas i sjutra ujutro ostaviti to neđe po gradu, samo pošaljite poruku gdje i koliko komada.
Image
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

prije svega pohvale za pokretanje neceg ovakvog... :clap: licno meni se logo ne svidja, ne znam koliko je uocljivo... evo primjer kolega kako su to oni napravili, i bas zapada za oko... http://i6.photobucket.com/albums/y240/u ... azim10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Citizen Pg wrote:prije svega pohvale za pokretanje neceg ovakvog... :clap: licno meni se logo ne svidja, ne znam koliko je uocljivo... evo primjer kolega kako su to oni napravili, i bas zapada za oko... http://i6.photobucket.com/albums/y240/u ... azim10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrlo lijepo, vidi se da je uloženo dosta više rada od mojih deset minuta, i to vjerovatno u boljem programu od običnog Painta. :) Ko je radio ovo? Možemo li ih kontaktirati da pitamo smijemo li i ove odštampati?
Kontam da ipak nije šteta što postoje i ove, možda je i bolje da ih bude što više različitih (računam da ljudi poslije nekog vremena naviknu na isti dizajn, pa ih i ne interesuje toliko, samo mahinalno prelete preko njih). Mislim da ne bi bilo loše da se napravi još nekoliko verzija i odštampa još nekoliko serija, jer ovih 200 skoro da ništa ne znači na nivou CG.

EDIT:
Usput, nađoh i ovo:

Image

Image

Image

Image

Image

I na engleskom ih ima grdilo:

https://www.google.com/search?q=watch+m ... swb6_YGwAw" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
tdm93
Grijač guma
Grijač guma

Post by tdm93 »

ako miožeš pošalji po nekome za budvu 30 komada
pozdrav
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

kolege iz Srbije su ovo radili, a sto se tice stampanja te njihove naljepnice, od toga imamo i mi i oni koristi...
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Bačićeš mi nešto komada kad budeš svraćao...
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Damire, nema frke, donijeću.

@tdm93 i Galiot,
Juče sam vam poslao, je li vam stizala pošta?
Image
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Jeste, veliko hvala !!

Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Galiot wrote:Jeste, veliko hvala !!

Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
Nema na čemu. Rekli su mi da će stići isti dan, jer sam poslao oko 10-11 ujutro.
Image
Post Reply