Shkodër rules
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
Re: Shkodër rules
Zeleni karton je 20 eura, vazi do isteka registracije. Ja sam izvadio u Lovcen osiguranju u centru. Medjunarodna vozacka je 35 eura, u AMSCG.
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
OFF: Vezano za međunarodnu. Prije neki dan sam bio do Dubrovnika za druga iskrcao se sa broda. I ja dajem Hrvatskom policajcu na granici međunarodnu vozačku a on mi kaže da više nema potrebe jer se naša vozačka (obična
) priznaje svuda.
ON: Lijepa vožnja do Skadra.
ON: Lijepa vožnja do Skadra.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Zemlja kontrasta, definitivno. Kako je to opisao jedan lik iz Drača koga sam upoznao upravo u Skadru: ,,mi smo ti bili najzatvorenije društvo na svjet, u Kubi duva promaja kako je nama bilo. Onda jednog dana neko odlučio da nam otvori vrata, ali ona nisu otvorena lagano da se priviknemo na spoljni svjet već su razvaljena, i to ne samo vrata već i štok, pa i zid ... Tu su se mnogi izgubili, neki se snašli, a neki bogami i ,,snašli'' i danas imamo ovo - zemlju najvećih kontrasta u Evropi''.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- kalevo82
- Grijač guma

- Vozim: Polar Glider - bicikleto
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
Two wheels move the soul.
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Može se i za Crnu Goru reć da je zemlja kontrasta, ali su naši kontrasti mala đeca u odnosu na one ekstrim-bed-madafaka kontraste u Albaniji
Bio sam desetak puta, vazda mi je fino bilo. I na saobraćaj u Tirani se brzo privikneš, posle 5 minuta sam vozio kao pravi domorodac, iz lijeve trake skretao desno, obilazio preko trotoara, koristio sirenu umjesto kočnice i sl.
Treba je posjećivati što češće, neće bit takav doživljaj kad se skroz upristoji.
Treba je posjećivati što češće, neće bit takav doživljaj kad se skroz upristoji.
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Sta se cudimo, ko god iz Evrope dodje kod nas prvi put isto se osjeca i cudi kao kad mi odemo u Albaniju. Nego smo mi navikli kod nas na sve i svasta pa neke stvari vise i ne primjecujemo.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Boki, kod nas kad stranci dodju sigurno se cude jer zivimo ovako lose, pored svih mogucnosti koje nam se prizaju, a u Albaniju se cude jer su oni za 20 god napravili veliki napredak.bokibd wrote:Sta se cudimo, ko god iz Evrope dodje kod nas prvi put isto se osjeca i cudi kao kad mi odemo u Albaniju. Nego smo mi navikli kod nas na sve i svasta pa neke stvari vise i ne primjecujemo.
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Odlicno, samo priznaj da si putopis pisao na brzinu ka' da si istovremeno kolijevku ljulja.... Necemo to vise trpjet no pisi ka sto si nas navika
Ja sam ovim putem isao 3-4 puta i svaki put se nanovo iznenadim
Ja sam ovim putem isao 3-4 puta i svaki put se nanovo iznenadim
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-