Shkodër rules

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Shkodër rules

Post by NikGold »

u al je zeleni karton 2e medjunarodna 2e
+1389+
Vladika
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda XLV650 Transalp

Post by Vladika »

Zeleni karton je 20 eura, vazi do isteka registracije. Ja sam izvadio u Lovcen osiguranju u centru. Medjunarodna vozacka je 35 eura, u AMSCG.
markobr
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350

Post by markobr »

OFF: Vezano za međunarodnu. Prije neki dan sam bio do Dubrovnika za druga iskrcao se sa broda. I ja dajem Hrvatskom policajcu na granici međunarodnu vozačku a on mi kaže da više nema potrebe jer se naša vozačka (obična :) ) priznaje svuda.

ON: Lijepa vožnja do Skadra. :D
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Zemlja kontrasta, definitivno. Kako je to opisao jedan lik iz Drača koga sam upoznao upravo u Skadru: ,,mi smo ti bili najzatvorenije društvo na svjet, u Kubi duva promaja kako je nama bilo. Onda jednog dana neko odlučio da nam otvori vrata, ali ona nisu otvorena lagano da se priviknemo na spoljni svjet već su razvaljena, i to ne samo vrata već i štok, pa i zid ... Tu su se mnogi izgubili, neki se snašli, a neki bogami i ,,snašli'' i danas imamo ovo - zemlju najvećih kontrasta u Evropi''.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
kalevo82
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Polar Glider - bicikleto

Post by kalevo82 »

:D živa istina, treba vremena da se ozida novi zid, postavi štok i stave nova vrata, a nema se para :think:
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Može se i za Crnu Goru reć da je zemlja kontrasta, ali su naši kontrasti mala đeca u odnosu na one ekstrim-bed-madafaka kontraste u Albaniji :) Bio sam desetak puta, vazda mi je fino bilo. I na saobraćaj u Tirani se brzo privikneš, posle 5 minuta sam vozio kao pravi domorodac, iz lijeve trake skretao desno, obilazio preko trotoara, koristio sirenu umjesto kočnice i sl.
Treba je posjećivati što češće, neće bit takav doživljaj kad se skroz upristoji. ;)
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Sta se cudimo, ko god iz Evrope dodje kod nas prvi put isto se osjeca i cudi kao kad mi odemo u Albaniju. Nego smo mi navikli kod nas na sve i svasta pa neke stvari vise i ne primjecujemo.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

bokibd wrote:Sta se cudimo, ko god iz Evrope dodje kod nas prvi put isto se osjeca i cudi kao kad mi odemo u Albaniju. Nego smo mi navikli kod nas na sve i svasta pa neke stvari vise i ne primjecujemo.
Boki, kod nas kad stranci dodju sigurno se cude jer zivimo ovako lose, pored svih mogucnosti koje nam se prizaju, a u Albaniju se cude jer su oni za 20 god napravili veliki napredak.
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Odlicno, samo priznaj da si putopis pisao na brzinu ka' da si istovremeno kolijevku ljulja.... Necemo to vise trpjet no pisi ka sto si nas navika ;)
Ja sam ovim putem isao 3-4 puta i svaki put se nanovo iznenadim
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ja reko da je u Albaniju zeleni karton i medjunarodna dozvola 2e, ko zna ;)
+1389+
Post Reply