Transalpina gotova:
Pozdrav.
MNE-SRB-RO-BG-MK-KS-AL-MNE
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Re: MNE-SRB-RO-BG-MK-KS-AL-MNE
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Brate imenjake, iz duška sam pročitao putopis, i mogu ti samo rec velkam bek među žive! Transalpina i Tr ono drugo su u modi ove sezone i osvajaju se naveliko, al ih svako osvoji na svoj originalan način i ođe nam to prikaže, našta imam duboki naklon. Tvoj i Djoletov putopis je na kraju, , nažalost, dobio malo lopovskog tužnog epiloga ali što je tu je, bitno da ste živi i zdravi... u glavu kako ko
)
Bravo!
P.s. na jednom snimku na 1.21 je Djole zamalo ispravio krivinu...
)
sent from Odnekle juzing d foun
Bravo!
P.s. na jednom snimku na 1.21 je Djole zamalo ispravio krivinu...
sent from Odnekle juzing d foun
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

Imenjake moj, u ime svih CG Rumuna koji odvoziše, ili trenutno voze kroz ove predjele, od srca hvala.
A sto se peglanja krivine tiče, zasluge nosi menjač od kawasakoga, naravno
.
Ovdje treba reci da stromash svojim performansama nije mogao ni izbliza parirati kwarisakome, ali je bio u konstantnoj harmoniji sa gazdom
, što bi se reklo - Madza knows the force
!
Do postavljanja videa sa Transfagaraša,
pozdrav od Djoleta i Irfana.
A sto se peglanja krivine tiče, zasluge nosi menjač od kawasakoga, naravno
Ovdje treba reci da stromash svojim performansama nije mogao ni izbliza parirati kwarisakome, ali je bio u konstantnoj harmoniji sa gazdom
Do postavljanja videa sa Transfagaraša,
pozdrav od Djoleta i Irfana.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

Pošto sam postavljanje slika sveo na minimum, na redu je video sa Transfagarasana (prvi u nizu
).
Transfagarasanska zmija, panoramska voznja (video koji valja pogledati kako bi bilo jasno zašto je Rumunija u modi ove godine)
:
THE END.
p.s. svojski smo se trudili da dosta toga izbacimo i da najbitnije postujemo i vidjećemo koliko smo u tome bili uspješni
...
Pozdrav svima.
Transfagarasanska zmija, panoramska voznja (video koji valja pogledati kako bi bilo jasno zašto je Rumunija u modi ove godine)
THE END.
p.s. svojski smo se trudili da dosta toga izbacimo i da najbitnije postujemo i vidjećemo koliko smo u tome bili uspješni
Pozdrav svima.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Hej, pa ovo nije (toliko) loše ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

Hvala od srcawulfy wrote:Hej, pa ovo nije (toliko) loše ...
Sledeci video nema veze s temom, vec je postavljen iskljucivo da ti dusu razgali i pamet pomuti
AJAJAJAJAAAA
Hajd ziveli!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
veri veri najs 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Ivane Grozni od mene imas orden iz Zasluga za narod svoj! 
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Prosto sam ostavio da dodju kisni dani pa da natenane pogledam snimke iz Rumunije...Ma lijepo , a sta reci...Uzivanje..
Ivane Grozni svaka cast...Bio sam se uzivio kao da sam ja sa vama vozio...
Ivane Grozni svaka cast...Bio sam se uzivio kao da sam ja sa vama vozio...
Putovati je dva put zivjeti...